- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
válasz
Ripper17 #3744 üzenetére
ez azért eléggé meglepő eredmény ... lehet hogy van egy néha előforduló probléma a sandisk kártyákkal GoPro esetén, amibe te pont belenyúltál ...
Remélem az én kártyám sokáig jó lesz még, mert ha nem akkor nem tudom melyiket vegyem majd helyette, ha Tuninger kolléga a Samsungra is panaszkodott
-
Tuninger
addikt
válasz
Ripper17 #3744 üzenetére
5 sandisk kartyam van 32-256 GB-ig, mindegyik v30-as u3-as. Volt egy 32esem hasonlo problemakkal kuka ugyan, de a tobbi evek ota kifogastalanul mukodik.
van egy 128-as samsung evom, azzal neha elofordul sd error... minden mas eszkozben hibatlanszoval nem egyedi eset de nem is temetnem a márkát
-
Ripper17
tag
válasz
Ripper17 #3743 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a GoPro supportal, kínosan kerülték a témát, hogy miért csak a hivatalosan ajánlott Sandisk kártyáknál van ez a probléma az internetes fórumok, youtube csatornák, stb. szerint. Annyit tud ajánlani, hogy próbáljam ki egy másik kártyával és jelezzek vissza - magyarul teszteljen az end-user helyettük, újabb adatvesztés rizikójával, mert őnekik fontosabb évente kiadni új kamerát tök felesleges funkciókkal, mint egy normálisat megcsinálni.
A kártyát egyébként sem Windows, sem Linux alatt nem tudtam leformázni, de a surface test és a chkdsk hibátlan. Nincs fél éves a kártya. Egy darab filet nem tudok ráírni, de a GoPro-ba beteszem így és simán felolvassa, elkezd rá rögzíteni, stb...maga a GoPro kamera le is formázza simán, ami több, mint gyanús.
Kerüljétek messzire a Sandisk kártyákat, szerintem. Elég durva, hogy olyan memóriakártyát ajánlanak hivatalosan is a GoPro-hoz, amivel tömeges probléma van. -
Ano
senior tag
válasz
Ripper17 #3738 üzenetére
Nekem ilyen van a 9esben:
256GB microSDXC Sandisk Extreme Pro C10 U3 A2 V30 (SDSQXCZ-256G-GN6MA)és nem találkoztam SD card error-ral még.
Esetleg próbáld meg formázni PC-n a kártyát teljes formázással az SD Formatter alkalmazással, ami a végén ki is írja hogy jó-e a kártya vagy sem.
Eltart egy darabig a formázás, de legalább kiszűrheted, hogy a kártya a ludas vagy a kamera!
-
-
urban racer
senior tag
válasz
Ripper17 #3566 üzenetére
És ami a legfontosabb, hogy a timewrap már eleve videó, és ha videó, akkor van gps, ha van GPS, akkor van telemetria
Ha megjelenik az m1x-es mac mini, akkor nekiállok megcsinálni az éves nagyvideót-sok-sok mediterrán kikötővárossal speed rampelve átmenve a Tisnói híd alatt
Személy szerint imádom a Timewrap-et. -
Tuninger
addikt
válasz
Ripper17 #3443 üzenetére
És még nincs is új gopro, tavaly mikor rendeltem a hero9et elakadt a upsnél hiányos címmel, többször próbáltam kapcsolatba lépni a gopro supporttal, de hiába vártam. Végül egy, a upsnek írt levél segített.
Kéne cserélnem törött Hero 7-et (előfizu miatt 25k-ért lehet már lejárt garisat) de pont a tech supportos herce hurca miatt nem vágtam eddig bele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest