Hirdetés
- Android Autót minden mobilra!
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Amíg a szöveget olvastam arra gondoltam, hogy biztos valahova a testhez rögzítve van a GoPro, de a linkelt videók stílusához valóban jobban passzolna valami milccel videózni. Ott arra kell majd figyelni, hogy az autofocus rendszere jó legyen az adott milcnek, főleg mivel sportban gyors mozgások vannak, de ahhoz ezt a topikot tudom ajánlani már.
Amúgy meg lehetne spékelni a mostani felvételeidet edzéseken, bemelegítéseken pl néhány fejpántos, csuklópántos felvétellel
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android Autót minden mobilra!
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.