- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
-
Plusz szeretnék námi információt még, mert egyértelmű ráutalást nem találok a neten. a MIL-STD-810G tanusítvánnyal meddig lehet víz alá vinni az órát?
Mert pl a Galaxy Watch-omat annó hajlandó voltam strandra vinni egész napra, de a TicWatch Pro 2020-ammal már nem mertem megtenni.
Vélemény erről? -
-
Bozek
nagyúr
Azért viccesek ott az Ali-nál... A nem LTE-s 3 Ultra 510 dollárról van leárava 362-re, és 1 hónap a szállítás Németországból.
A keresésnél persze ugyanerre azt mutatja, hogy 285 dollár, csak ne nyisd meg az oldalt, mert rájössz, hogy a gyártótól kellene inkább megrendelni, úgy olcsóbb.
-
-
válasz
freelancer68 #892 üzenetére
Melyik oldalon találtad? Én nem találom...
-
ka64
tag
A redditen ezt találtam a témában:
Official comment from Mobvoi:
Via customer support email = "Please kindly be informed that the TicWatch Pro 3 GPS could support 5V 2A USB power adapters, but it's suggested to charge from a computer USB port or with a 5V 1A USB power adapter." -
Egyébként ehhez a témához: Mindig az eszköz határozza meg az áramfelvételt. Nem a töltő az áramleadást.
-
zsola400
aktív tag
A 2020 Pro nálam szinte csak 3A gyorstöltővel töltöm több mint 1 éve, nem melegszik, semmi baja. Az órában van korlátozva, hogy max pár 10-100mA tud töltemi, ha nem lenne benne ilyen védelem az 500mA töltő is szét égetné a 415mAH aksit.
-
ka64
tag
Köszönöm a válaszokat. Mondjuk tájékozthatna a gyártó is, ha már nem ad töltőfejet hozzá.
-
-
racskobalazs
senior tag
Ezzel én a 2018-as Pro-nál befürödtem, rádugtam a 2.1A-s gyorstöltőre, meg is sült a töltő... Másnap vittem is vissza. Cserélték szó nélkül.
A gond az volt ott is, hogy sehol egy utalás nem volt rá a leírásokban, se a töltőn (vagy nem találtam, de a gugli találatok alapján nem csak én jártam így).
Szóval azóta én biztosra megyek és egy régi sony 850ma-s töltőt használok. Lehet ez az új már jobban bírja / le van védve túláram ellen, de inkább nem kockáztatnám meg. -
ka64
tag
Sziasztok!
A héten jön meg a ticwatch 3 pro órám. Azt látom, hogy csak mágneses töltő kábelt adnak hozzá, töltő fejet nem. Viszont a használati utasításban nem látom, hogy mik a töltő fejre vonatkozó előírások (hány amperrel lehet tölteni). Van itthon egy rahedli töltőfej. Az ős régi 500 mA-től a gyors töltőig minden. Melyikkel lehet töltni? (Az eddig használt 7 éves tomtom órát mindig powerbankról töltöttem, mert azt csak max 1 A-ral szabad tölteni.)Köszi:
ka64 -
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
KB megjelenés óta használom a ticwatch pro 3 ultra órát. Sokkal jobb és gyorsabb mint elődje, tovább bírja stb (18-as sima pro-m volt). Viszont ugye van "24h" Stressz, véroxigén stb mérés. Nos ez a "24h" nálam azt jelenti, hogy méri napi 4-6 alkalommal és kész. Holott elvileg ennél jóval sűrűbben kéne neki. Más is tapasztalt ilyen problémát? Vagy ez nem bug, hanem feature az akku kímélése miatt? :D
-
-
Bozek
nagyúr
"Így akciósan ugyan annyiba kerül (318 EUR) mint előtte nem akciósan."
Gratulálok nekik, a hivatalos oldalon meg 300 euró...
-
ka64
tag
A Mobvoinál nincs semmi akció. Aliexpressen elvileg van. A pro 3 ultrára viszont olyan magyaros akció van. Az ár fölé írtak egy irreális árat és azt áthúzták. Így akciósan ugyan annyiba kerül (318 EUR) mint előtte nem akciósan. A pro 3 viszont tényleg olcsóbb. 206 EUR Spanyolországból vagy Lengyelországból szállítva. (Jól gondolom, hogy erre már nem jön vám meg ÁFA?)
-
ka64
tag
Sziasztok!
Alin most 73 000 HUF (206 EUR) a Ticwatch pro 3. (Nem az ultra, hanem a 'síma'.) Azaz, 40000 HUF-val olcsóbb mint a pro 3 ultra. Megéri nem ultrát venni? Nagyon csábító ez az ár, de nem akarom néhány hónap múlva a fejemet falba verni. Mennyivel tud többet az ultra?Ami engem érdekel:
- üzemidő: túrázás közben gps-szel bírjon ki legalább 12 órát!
- pontos gps
- google map navigáció városnézés közben
- értesítések:
- és természetesen g-pay.
(Filmet nézni, játszani nem akarok az órán.)Előre is köszönöm a véleményeket!
ka64
-
Bozek
nagyúr
Egy alig több mint egy éves fekete TicWatch Pro 2020 szerintetek mennyit érhet? Hamarosan szerintem megrendelem a Pro 3 Ultra-t, úgyhogy ez feleslegessé válik.
-
blueye
veterán
Ez gondolom nem volt meg mert mai
-
PACSA75
őstag
Megvan a tökéletes megoldás az ébresztésre. Telefonra le kell tölteni a Google óra alkalmazást. Ez tökéletes összhangban van az órával (az órán alapból ez van). Így az ébresztő egyszerre szólal meg órán és telefonon, és ha az órán leállítom, a telefonon is elhallgat. Ráadásul ingyenes és reklám mentes.
-
PACSA75
őstag
válasz
novakalex #860 üzenetére
A Wear OS - es órákon működik a gpay, ezekből pedig nagy a szórás, viszont ha az üzemidő fontos, akkor a Ticwatch a nyerő. Ebben az árban használtan található. Újonnan ennél mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Ha nem fontos az aksi, akkor a Fossil Gen 5 is lehet egy opció.
-
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
40.000 Ft-ig bezárólag milyen okosórát javasoltok, amin működik a google pay?Köszi!
-
PACSA75
őstag
Én szeretem mindkét rendszert, és éppen az iWatch miatt évekig nem tudtam vissza jönnie androidra, annyira tetszett a tudása és a kinézete. Pedig kipróbáltam szinte az összes nagy márkát (Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo, stb...), de nem kezelték olyan jól a hivásokat, üzenetekre választ, valamint a fizetést. A Wear OS közel volt tudásban, de a magyar nyelv hiánya mellett, az órás fizetés hiánya és a rossz üzemidő nagy visszatartó erő volt.
De mostmár a Ticwatch Pro 3 ban már jó az aksi (2 nap simán), és műxik a fizetés (hála a gpay nek), így már kompetitív kihívó lett az iWatch al szemben. A magyar nyelv az persze jól jönne, a diktálásos üzenet válasz miatt, de majd talán lesz az is (egyszer). -
racskobalazs
senior tag
-
YxVs
senior tag
Bekapcsolt Bluetooth, és lokáció az órán, indítom az edzést, és nem számolja a megtett távot, csak nagy késéssel, vagy egyáltalán nem.
Ha kikapcsolom a bluetooth-t, azaz csak az óra gps-e megy, akkor jól számolja a megtett távolságot.
Ti nem tapasztalatok ilyet? Mi lehet a gond?
(Fossil Gen 5) -
FERA88
tag
válasz
racskobalazs #853 üzenetére
köszi, akkor jövő héten remélem ide ér
egy sima e-mailt kaptam hogy sikeres volt a rendelés. Nyomkövetést adnak hozzá, vagy neked hogy volt? köszi
-
FERA88
tag
válasz
racskobalazs #844 üzenetére
helló! Én tegnap este rendeltem meg a mobvoitól, neked mennyi idő alatt érkezett meg az óra?
-
doongoo
addikt
Az Ultraban plusz/más a korábbi Pro3-hoz képest:
- választható szín/háttérvilágítás a másodlagos kijelzőre (régiben nincs)
- MIL-STD-810G tanúsítvány (réginek nincs)
- másfajta óraszíj és lünetta kinézet
- beépített barométer (régiben nincs)
- IHB (irregular heart beat) detektálás (régiben nincs)
- fatique és energiaszint elemzés (régiben nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest