- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz racskobalazs #1004 üzenetére
kései visszajelzés: "tesódra hallgatva" vettem egy használt (igazából másodkézből új) instinct solart: nem egy bazári karácsonyfa szakajtónyi app-al, de jó kis óra, nekem elég lesz . nem kell örökké töltögetni, mint a színes kijelzős csodákat. Valószínű ez lesz a következő 10évre a "vedd meg és felejsd el az óramizériát" órám .
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz racskobalazs #1007 üzenetére
Itt azért hozzátenném, hogy nem értem ezeket a méréseket.
Fossil is tud elvileg egész napos méréseket, de pl véroxigént hogy a francba mér szó nélkül, ha direktben kért mérésnél is fél percet nyugton kell lenni?
Google Fit még a pulzusomat sem tudja megmérniItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
t72killer
titán
válasz racskobalazs #1004 üzenetére
Igen, jó volna egy Garmin, de nem az órából élek . Használt samu watch-okat nézem még, de azok meg zabálják az akksit . Egy t-rex pro-ra egész hetes üzemidőt írnak, erre mondom, hogy már színvonal.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz racskobalazs #980 üzenetére
Én is keresem az ideális órát:
Megbízható pulzus+spO2 mérés
Sósvíz-álló (komolyabban = egésznapos tengeri lubickolás, sólerakódás sem árt neki)
Wifin tud üzeneteket és valamilyen appal hanghívásokat indítani
Van saját tárhelyről bt zenelejátszás.
Max 150€/£A Honor magicwatch 2-t nézegettem, az amazfit t-rex robosztussága tetszik, de funkciókban sovány.
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz racskobalazs #983 üzenetére
Lehet, hogy egyedül a gyógyvizet érdemes kerülni az órákkal.
Hajdúszoboszlón a Pebble Time-on először azt vettem észre, hogy az addig tökéletesen rögzült "matricák" lejöttek róla, majd jól be is ázott szerencsétlen. Előtte évekig nem volt gondja más vizekben.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Mr. Y
őstag
Ugyan a Pro 2020-am van, de rendszeresen úszom vele.
But who is watching the guardians?
-
rjg
őstag
Én eveztem és fürödtem is vele, nem volt gond, nem ázott be.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Zolesz007
őstag
-
-=RelakS=-
veterán
válasz racskobalazs #966 üzenetére
Még a telefont is újra kellett indítani, mert képtelen volt a resetelt órával szóbaállni.
Ráadásul akkor a ótvar ez a TicWatch E2, hogy percekig nem volt hajlandó semmire sem reagálni. A fizikai gombjára sem. Hát majdnem falbozbxtam.
Esküszöm, hogy a Pebble Time sokkal jobb volt szoftver téren.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
racskobalazs
senior tag
válasz racskobalazs #884 üzenetére
Sziasztok, ez másnál is fennáll? Vagy én rontok el valamit?
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
FERA88
tag
válasz racskobalazs #853 üzenetére
köszi, akkor jövő héten remélem ide ér egy sima e-mailt kaptam hogy sikeres volt a rendelés. Nyomkövetést adnak hozzá, vagy neked hogy volt? köszi
-
FERA88
tag
válasz racskobalazs #844 üzenetére
helló! Én tegnap este rendeltem meg a mobvoitól, neked mennyi idő alatt érkezett meg az óra?
-
PACSA75
őstag
válasz racskobalazs #844 üzenetére
Kinézeten kívül miben különbözik a sima Pro 3 az Ultra tól?
-
PACSA75
őstag
válasz racskobalazs #805 üzenetére
Igen, de nem sietik el. Gondolom még el kell adni pár Galaxy Watch 4 et, ha már beszálltak a Wear OS fejlesztésbe.
Wear OS 3 at launch (currently available):
Samsung Galaxy Watch 4
Samsung Galaxy Watch 4 ClassicPromised update to Wear OS 3 in H2, 2022:
Fossil Gen 6
Michael Kors Gen 6 Bradshaw
Mobvoi TicWatch Pro 3 GPS
Mobvoi TicWatch Pro 3 Cellular/LTE
Mobvoi TicWatch E3Wear OS 3 at launch (rumoured):
Google Pixel Watch
Fitbit "premium smartwatches"
Upcoming Mobvoi TicWatches[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz racskobalazs #779 üzenetére
Várjuk a beszámolót, hogy megéri e váltani a Pro 2020rol.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
freelancer68
tag
válasz racskobalazs #775 üzenetére
-
freelancer68
tag
válasz racskobalazs #759 üzenetére
TicWatch Pro 3 Ultra
mobvoi-nál (nem tudom honnan küldik) 299,99 Euro
aliexpressen - Németország 316,34 Euro
- Anglia 421,90 Euro (nem szállítanak innen Magyarországra)
- Kína 337.71 Euro[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
válasz racskobalazs #764 üzenetére
Érdemes figyelni a kuponokat, pl. 11.11 ilyenkor jó akciókat lehet megfogni nekem kb. - 50$ volt. Vagy pl. Zen.com számlát nyitni itt pl. 3,5% visszatérítést van Ali-ra, Bangood-ra 8%.
-
zsola400
aktív tag
válasz racskobalazs #761 üzenetére
Amikor én rendeltem még nem volt ez a szigorítás elvileg vám köteles lett volna (~150$) de Spanyolból jött mindenféle plusz költség nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
Én is az aliexpress-es Ticwatch Official Store-ból vettem, lengyelországi raktárat választottam.
Jobb volt az ár, mint a mobvoi oldalán. Ingyenes volt a szállítás, volt rá kupon és 4 nap alatt megjött.[ Szerkesztve ]
-
zsola400
aktív tag
Érdemes megnézni Alin is, mikor én rendeltem 2020 Pro-t Alin (hivatalos oldal) jóval olcsóbb volt mint a saját webáruházukban és volt valami olyasmi, hogyha plusz költséged van pl. vám azt ők állják.
-
spiky03
veterán
válasz racskobalazs #746 üzenetére
Én épp a hetekben gondolkodtam, hogy a Pro 2020at le kellene váltani a 3asra. De így szerintem megvárom az Xet, hogy azzal mi lesz.
Szerintetek mennyiért lehet eladni az 1 éves Pro 2020ar?
50-60 ezer?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
PACSA75
őstag
válasz racskobalazs #730 üzenetére
Nekem Fossil Gen 5 van, nagyon jó óra (kivéve az aksi), de mivel nem lesz már rá frissítés én is inkább a TicWatch Pro 3 felé terelnélek. Esetleg mivel neked a sport és gps fontos, a Garmin is egy jó választás lehet.
-
Bozek
nagyúr
válasz racskobalazs #738 üzenetére
Írtam, hogy én elég sokszor oda szoktam csapni a kezem az asztal sarkához, az ajtófélfához, stb. Ott azért fontos az ütésállóság. Már 1 éve használom az órát, de még egyetlen karcolás sincs rajta.
És lehet itt bármilyen Gorilla Glass, az se tökéletes. Nekem volt telefonom Gorilla Glass 4-el, egy véletlen esés (pedig kb. 80 centiről volt) után be is tört a kijelző. Sajnos pont a földön levő esernyő fogójára esett a hosszanti sarok közepénél.
A Ticwatch Pro 2020-at már úgy keresd, hogy Ticwatch Pro S. Egy kicsi pluszt is adtak hozzá, de nem sokat, csak alkalmazásokban más (pl. VO2 mérés, légzésfigyelés). Innen most 190 euró.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz racskobalazs #736 üzenetére
Az 512 MB RAM már tényleg kevés, azt megéri leváltani. Ajánlani nem akarok semmit, mert számomra a Pro 2020-nál jobb alternatíva nincs jelenleg. Én már letettem a voksom a TicWatch mellett, amíg nem jön ki más gyártó is LCD-s megoldással és olyan órával, ami megkapta a MIL-STD-810 tanusítványt.
-
Bozek
nagyúr
"TicWatch Pro 2018-am (Snapdragon 2100, 1gb)"
Az eredeti TicWatch Pro-ban 512 MB RAM van, a 2020-asban van 1 GB. Akkor most melyik is van? Utóbbiról én egyelőre nem váltanék, nekem tökéletesen megfelel.
-
rjg
őstag
A fiam egy Fossil Gen5-öt használ kb egy éve. A gyenge akkun kívül nincs vele más baja. Én egy TicWatch Pro 3-at használok kb három hónapja. A Snapdragon 4100 teszi a dolgát, az óra gyors, két napot kibír, egy-két fagyás fordult elő, az is vízitúra alatt. A szenzorok jónnak tűnnek. Erre, szemben a Fossil-lal, ígértek frissítést az új WearOs-re.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra