- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz doongoo #1046 üzenetére
azok után, hogy még a "karc" óráknak is volt ébresztő funkciója, ez elég gázul hangzik, hogy essential módban nem tud legalább csipogni
A lépést bezzeg számolja, mi? (legalábbis vannak fitness adatoknak kialakított részek a számlapon)Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
PACSA75
őstag
Én szeretem mindkét rendszert, és éppen az iWatch miatt évekig nem tudtam vissza jönnie androidra, annyira tetszett a tudása és a kinézete. Pedig kipróbáltam szinte az összes nagy márkát (Huawei, Samsung, Xiaomi, Oppo, stb...), de nem kezelték olyan jól a hivásokat, üzenetekre választ, valamint a fizetést. A Wear OS közel volt tudásban, de a magyar nyelv hiánya mellett, az órás fizetés hiánya és a rossz üzemidő nagy visszatartó erő volt.
De mostmár a Ticwatch Pro 3 ban már jó az aksi (2 nap simán), és műxik a fizetés (hála a gpay nek), így már kompetitív kihívó lett az iWatch al szemben. A magyar nyelv az persze jól jönne, a diktálásos üzenet válasz miatt, de majd talán lesz az is (egyszer). -
Mr. Y
őstag
Igen.
Továbbá helyzetjelentés:
Tegnap este (mert mire hazaértem, hogy kéznél legyen a telefon, kedves órám lemerült) bevittem a rendszerbe a Curve kártyát. Érdekesség, hogy a Galaxy-n felajánlotta a rendes MacterCard lehetőségét is, de hamar elutasította a bank a kérelmet. Így maradt a Curve, amit SMS hitelesítéssel, különböző kódok megadásával sikerrel felvittem a rendszerbe.Egy kis érdekesség: Mikor a melóhelyen az óra közölte, hogy folytassam a műveletet a telefonon, akkor otthon a telefon szépen mutatta, hogy kapott kérvényt az órától és csináljam, azonban nem tudott tovább lépni. Mint kiderült, ennek oka az volt, hogy nem volt telepítve a GPay, ugyanis nem frissítés, hanem telepítés ikon fogadott a Store-ba. Csak kérdem én, akkor honnan szedte a felületet?
No, ezután aktiváljuk az órát is. Azt hittem egyszerűbb az átvitel, de nem. Ismét be kellett vinni hozzá a Curve kártya minden adatát, újra SMS hitelesítés, stb, tehát rendesen ki volt a KHM már miatta. De sikerült, irány a teszt, majd másnap.
Reggel óra levétele a töltőről, látom, jelszót kér. Megadtam, majd mentem boltba és sikeres fizetés. Jelszót nem kért. Aztán nejem bement a Pepc.. szóval kínai áruházba, és ha már öröm van, átnyújtottam neki az órámat. Ő meg a pénztártól jön vissza, hogy jelszót kér.Tehát elégedett vagyok mindennel. Amint leveszem a kezemről és leteszem, vagy felveszi más, azonnal lezár és ez így van jól. Fizetni vele kényelmes és egyszerű. Végre idáig is eljutottunk!
Peace
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
-
kortevilmos
újonc
Koszi az infot! Ezt felraktam az orara es el is indult gond nelkul, a meg tavasszal beallitott kartyam meg is jelent benne. Fizetes viszont mar nem mukodott, probaltam torolni es ujrahozzaadni a revolutomat de azutan sem ment sajna: a terminal annyit ir ki, hogy CLESS hiba - barmi is legyen ez..
Viszont a vicc nalam az, hogy veletek ellentetben nem tunik el a gpay (mar 1 hete fenn van az uj verzio, es napi reboot van), kar hogy semmire nem megyek vele -
antraxx25
csendes újonc
Úgy tűnik nálam is megtörtént a csoda. Ma este, egyszer csak a telefonon frissítések között megjelent a Gpay, lefrissítettem, majd nézem az órát, és láss csodát, azt is frissíteni lehet az áruházban.
Rögtön utána nyomtam is egy rebootot, mert az mindig eltünteti, hát így is lett. Viszont a pay
enabler működik, és így már nálam is visszahozza.
De teljesen értetlenül állok előtte , mivel telefonon és órán is magyar google account van. -
antraxx25
csendes újonc
Ilyet nálam nem is találni az áruházba. Csak XDA-ról letöltöttet tudtam felrakni.
Viszont az annyit csinál,hogy mikor külön wear installerrel felteszem a Gpay-t akkor megnyitja az appot,de ha eltünik,akkor meg csak a szokásos történik: "This app isn't compatible with your device..." -
kortevilmos
újonc
Szerintem kijott egy ujabb verzioja a Google Pay-nek wearOS-re amit te valahogy megkaptal. Nalam meg mindig a regi 2.72.209520801 van, ami tovabbra is regio blokkolt. A Pay Enabler semmi mast nem csinal mint hogy megnyitja a Pay-t es megint a regio blokkot latom.
Ha WearOS-en belul disable-t nyomok a Pay-re, akkor a Pay Enabler mar a store-ba visz, ahol latom hogy az uj csudi szupi fasza 2.135.389276953 van, de "no longer compatible" szoval nem tudok update-elni ra.Esetleg megnezned, hogy neked is ez az uj van-e amikor epp mukodik? Illetve ha ADB-vel le tudnad szedni az uj APK-t az tok jo lenne, mert sehol nem talalom neten (APK mirroron csak a regi van..)
-
BalanceR
addikt
-
Balanna
tag
Hát amikor két hónapja megvettem az órámat, itthoni számlával és garival, bizony azért IS választottam, hogy a frissítések jöjjenek rá, valamelyest tartsa az értékét, hiszen szinte új. Nyilván nem évtizedekre, de azért évekre választottam.
Abban viszont teljesen igazat adok, hogy várjuk ki a vásárt a végéig, addig nem érdemes mérgelődni. -
ghiottone
nagyúr
A frissítés részével nekem az a problémám, hogy a Qualcomm nyilatkozata alapján a 3100-as procik alkalmasak a 3.0 futtatására, bár a Google a felhasználói élményre hivatkozva kérdésessé tette ezt. Itt, ha nem adják ki ezen órákra a frissítést az szándékos avultatás, ami miatt felhasználóként elfogok gondolkodni azon, hogy ezekután újra vegyek-e ettől a gyártótól terméket - itt nekem a Fossilal van bajom. Abban viszont igazad van, hogy amikor megvettük, akkor az akkori tulajdonságai alapján választottunk és nem egy jövőben esetlegesen bekövetkező frissítés miatt.
Én már annak is örülnék, ha menne normálisan a Google pay és lehetne az órával is fizetni."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Mr. Y
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Annyi lenne még (mondjuk nem tudom, hogy a Pro 3 LCD-je mennyiben tér el), hogy a másodlagos képernyőn megjelenő adatok összessége hogyan aktiválható?
Van felül egy számsor, ami a pulzusméréshez tartozik, alatta a nagy óra, majd a dátum, a dátum sorában még egy számsor, lépésszámláló és végül töltöttség-jelzés. A kiemelt rész mit mutat(na) és hogyan aktiválható?[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
sittes79
addikt
Köszi, találtam valamit, most az van, hogy migraltam usara az egyik accountomat és azt is atmasoltam az órára és most az órán a Google pay látja a main Google accountom alatti kártyát.... Hmmm, most azért még csinálok egy Google féle proxyt a biztonság kedvéért.
Másik, hogy első webos Google okosoram van must have App lista valahol? Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PITAKA tok iPhone 15 Pro MAX-hoz
- Zebra CBL-TC51-USB1-01 Zebra adatgyTC51/TC52/TC56/TC57 Töltő és adatkábel
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia