Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
vinpilu #1044 üzenetére
Az AOD nem a Mobvoi-tól függ, hanem a számlaptól. Miután semmit nem állítottam az alap számlapokon, így is találtam 3-at (Wonderful..., Universe, Track), amelyek úgy működnek, ahogy írtad. Az LCD réteg meg a Mobvoi különlegessége, ha kihagynák, akkor olyan lenne, mint bármelyik más okosóra. Üzemidőben is.
Én inkább a háttérvilágítást reformálnám meg, hogy mondjuk koppintásra kapcsoljon be, ha úgy állítom be. Ez a felemelem a kezem tűző napsütésben felesleges.
-
racskobalazs
senior tag
Szia, nekem ma jött meg, első tapasztalatok alapján nagyon jó (a 2018-as változathoz viszonyítva), elképesztő gyors.
Annyi kicsit fura, hogy se stresszt se vo2-t se pulzust nem mér/nem szinkronizálja (csak random), pedig bekapcsoltam a 24h monitoringot mindenhol. Szerintem valamit én rontok el, mert review-ek alapján nem így kéne működnie- Edit, közben megnéztem és beszinkronizált, szóval van, hogy percenként mér pl pulzust, de van, hogy 20 perc kimarad, 5 óra óta 3x mért véroxigén szintet, stressz jelző semmit se változott. Továbbra is fura, de most máshogy
Asszisztens gyors, hívásokat lehet rajta fogadni bt-n, egész használható hangminőséggel, sportot amennyire ki tudtam próbálni így fél nap alatt, pontos.
Igazából nem tudom miben más mint a többi wearos watch, mert ugye nekem ugyan ez volt, csak régebbi.
Akkuidő 80%-ról 55%-ra merült kb folyamatos nyomkodással, telepítgetéssel, beállítgatással 5 órától mostanáig.
Így egyelőre ezek a gondolatok jutottak eszembe, a többi majd kiderül a használat során. -
ghiottone
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Mondjuk neki egész másért nem megy a szinkronizálás (GMS hiánya).
Én egy Xperia 5-tel használom a TicWatch Pro 2020-at és tökéletesen működik. A saját alkalmazását használom a sportokra (az LCD kijelző miatt), ami aztán megy át a Strava-ba. Eddig mindent átvitt.
Miután az LG Watch Urbane akksija meghalt, sokáig egy Honor Band 5-öt használtam a mérésekre. Na, az volt ám csak aztán a csoda. Bár szinkronizált elvileg Google Fit-tel (mással nem), de volt, amikor ez utóbbiban a biciklizés már futásként jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Egér probléma
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest