- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénmarha
lelkes újonc
Én most vettem, de megbántam. A kijelzőjének nincs baja, de telefonálásra nekem nem vált be. A régi pixel 4a 4g telefonom kijelzője betört, elégedett voltam vele, gondoltam veszek egy újabbat. Meg is vettem, egy 8-ast, azután megcsináltattam a réginek a kijelzőjét is (70ezerbe fájt), mondván jó lesz tartaléknak. Úgy néz ki, hogy a 8-as lesz a tartalék, mert ahol kicsit gyengébb a hálózat, ott nem tudok vele beszélni, (sajnos a lakásom és a munkahelyem pont ilyen hely) akadozik, szakadozik, a régi 4a pedig tökéletesen működik mindkét helyen. Szóval 260-ért van egy korlátozottan használható tartalék telefonom. Fel tudnék robbanni az örömtől
Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged