Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
nagytalpu:
Elképzeltem, de amióta van ujjlenyomat-olvasó (vagy bármiféle védelem) a telefonokon azóta nincs SIM PIN nálam. Nem látom értelmét a SIM külön védelmének; most már nem tudod csak úgy kikapni a telóból mint régen, eSIM-et meg főleg nem. Itthon emelt díjas számok/SMS letiltva, külföldön meg vagy helyi SIM vagy global eSIM van benne.kiraly.andra:
Akkor még nem is volt offline megkereshetőség, azért linkeltem mert már akkor is jelezték h ez így annyira nem oké. Vagy ne legyen zárképernyőről lehúzható gyorskapcsoló vagy ha van akkor legalább a kényes/lényeges dolgok legyenek védelem mögött. Wifi, net, BT mind kapcsolható feloldás nélkül, bezzeg ha ébresztőt akarsz kapcsolni, akkor már ott virít az ujjlenyomat...
Szerintem meg reális az összefüggés a kt dolog között, nem lenne nagy kunszt azt az egy opciót beemelni a beállítások közé. Custom ROM-ok nagy részénél is ott van a no lockscreen QS.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest