Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LadaLord

aktív tag

válasz s4tch #4090 üzenetére

Szvsz egy MILC nem releváns azok számára, akik a telefonban keresik a lehető legjobb kamerát. Én úgy gondolom, azért keresik, mert nem akarnak plusz kütyüt cipelni magukkal pl kirándulásokra, nyaralásokra. Egy MILC akárhogy is nézzük csak plusz macera, az obi rajta, maga a váz, stb... Akkor már inkább egy jó kompakt, az legalább elfér a zsebben, de még arra is azt mondom, hogy csak a gond van vele, hogy cipelni azt is. Akksit tölteni, memóriakártyát figyelni, hogy ne maradjon az olvasóban, a képek átvitele telefonra/gépre, stb... Nekem is van rendes fotógépem, a fix 50-es obimat imádom, az sose fogja elérni minőségben egy telefon sem, mégis inkább rámentem egy Pixel 7 PRO-ra, kényelmesebb a kirándulásokra azt vinni magammal. Ha van fény ezek a telefonok már azért bőven vállalható képeket készítenek. Ha meg nagyon fotózgatni akarok, akkor otthonhagyom a gyerekeket, és viszem a gépem, és az lóg a nyakamban, nem a lányok. :) Nyilán egy MILC DSLR más kategória, de a mindennapokra már elég egy jobb kamerás mobil.

Más téma: valakinek nincs elfekvőben alaplaphibás Pixel 7 PRO-ja? Lehet más hibája is, a lényeg, hogy a kijelző gyári legyen, ép legyen, és működjön.

Köszi előre is!

Üdv,
    T.

Új hozzászólás Aktív témák