Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• miklós67

csendes tag

válasz Csápájev #10893 üzenetére

Szia! Bár nem találkoztam még hibás vezetéknélkülivel, csak első bedugásra eldurranó usb töltőadapterrel, ( a friss vásárlásúakat először mindig telefon nélkül kapcsolom be!) szerintem vezetéknélküli nem teszi tönkre a telefont. Szerintem meghibásodáskor azonnal leáll a töltésátvitele az állomásnak és valószínüleg esélyes, hogy a kommunikáció is megszakad, ami amúgy is leállítaná a töltést. Nincs szerintem gond az alisokkal, csak a megfelelő protokoll, meg egyebek miatt sokszor csak nagyon lassan töltenek. De ha nincs a lassú töltés mellett túlzott meleg képződés, akkor nem okoz gondot. Épp most próbálok mágneses adaptert fémgyűrűvel egy régebbi telefonon. Jónak tűnik és a melegedéssel sincs egyéb gond a lassú töltés mellett, csak annyi, hogy ami meleg keletkezik, az épp elég ahhoz hogy az öntapadó ragasztója elengedi lassan. És autós adapternél ez nem előnyös. De odaragasztom majd inkább pillanatragasztóval, mert úgy néz ki beválik különben és nem kell így az usb csatlakozót koptatni a telefonon. Egyébként a telefonból max 35 fokot olvastam ki eddig a legrosszabb esetben....

Új hozzászólás Aktív témák