Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Adtam neki egy próbát: átimportáltam Google táblázatkezelőbe az eredeti excel táblázatot, updateltem a barátok bejegyzéseivel, megosztottam velük, most pedig várom a visszajelzéseket.
Remélem, ez már működő megoldás lesz. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a javaslatot, eddig még nem ismertem ezt a megoldást, remélem beválik. 
-
marilllyo
veterán
válasz
Vesporigo
üzenetére
Persze megértem. Csak mondom, hogy igazából a google-nek van direkt erre egy megoldása.
Sheets
És ez pont arra van amit szeretnél. Online csinálsz táblázatot. De beimportálhatsz már egy létezőt is...
Hozzáadod kik férhetnek hozzá...milyen jogosultsággal és kész.
Plusz ezt eléred drive-ból is. -
Vesporigo
aktív tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Korábbi tapasztalatok alapján döntöttem a Drive fájlmegosztása mellett, mivel képeket, fájlokat is ennek segítségével osztottam meg az ismerőseimmel. Viszont ez az első alkalom, hogy közösen szerkesztenénk egy fájlt. Korábban már láttam kollégáimnál, hogy ez működőképes, ezért is próbáltam meg én is. Google doc-ot nem ismerem, meg ha nem muszáj, már nem térnék át másik módszerhez, csak ha tényleg nincs más megoldás.
-
Vesporigo
aktív tag
Csináltam egy excel táblázatot, amit feltöltöttem a drive-omba. Ezt megosztottam két barátommal (jobb egérgomb -> Megosztás, majd beírtam a gmail címüket), amit meg is kaptak. Mindketten szerkesztették és vissza is küldtek egy linket, ami maga a táblázat volt a módosításokkal. Viszont amikor én belépek a drive-omba, a módosítások nem láthatóak és a Részletek/Módosítva résznél én vagyok, hogy 6 napja módosítottam utoljára. (Akkor hoztam létre.)
Hogyan lehetne megoldani, hogy a módosításokat ne csak a linkek átküldözgetéséből lássam, hanem belépve a drive-omba már az általuk szerkesztett/módosított excel fogadjon? Vagyis folyamatosan frissüljön, valahányszor módosítja valaki. -
McLaca
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
A win "röptömörít", azaz már csak a tömörített adatot írja ki az SSD-re. Figyeltem egy pár hétig a napi írásmennyiséget és látványosan lezuhant. HDD Sentinelben is ellaposodott a host writes grafikonja.
És azért a drive, mert kicsi és primitív az alkalmazása. A win saját biztonsági mentése sosem törli az előző mentéseket, mindig kézzel kell takarítani. Más robusztusabb progit pedig nem akartam külön telepíteni. A jelenleg elérhető tabkezelő-mentő kiegészítők FF-ra pedig használhatatlanok. Vagy a funkciójára alkalmatlan, vagy lelassítja a böngészést, ezért tűnt kézenfekvőnek a drive-ra menteni.Üdv!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Drive-on be lehet valahogy állítani törlés védelmet? Egy mappára és benne lévő tartalmára szeretném beállítani aminek a tartalma fontos és véletlenül sem szeretném törölni. Sajnos véletlenül sikerült törölni belőle fotókat (szerintem a fotók alkalmazással ami a külön drive-ra feltöltött fotót is törölte) de szerencsére kukából vissza tudtam állítani. Kerestem törlés védelem lehetőséget de nem találtam. Kösz előre is a segítséget!
-
sugarforce
addikt
Mappa tömörítés miatt miért írna kevesebbet az ssd-re? Vagy valamivel kimutatható, hogy kevesebbet ír emiatt ki? Én pont inkább azt gondolnám, hogy kiírja, aztán betömöríti, azaz megint csak ír, de lehet nem így van. És miért a drive-ba mented a firefox mappát? Van valami különösebb indok rá?
-
McLaca
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Nem az a lényeg... A Firefox profil mappáiról van szó. A gond nem a mérete, hanem amennyit ír bele a FF. Akár 10GB-ot naponta, és SSD-nél azért nem mindegy. Éves szinten 1TB fölötti a megtakarítás. Persze lehet, hogy el kéne már ezt engednem.

Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Gyökérben létrehozott mappánál is ez a szitu, azt meg már csak nem teszi máshová csak azért, mert tömörítettem.

Ha más nincs, legfeljebb feloldom a tömörítést.Üdv!
-
ShadowX
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Kikapcsolva + törölve. Tényleg csak az maradt, hogy írok a supportnak, bár a support fórumot átnézve sokaknak ugyanez a problémája, de megoldás nem jött rá csak annyi, hogy ha "véletlen" nem működnek a support által leírtak (amiket próbáltam) akkor venni kellene nagyobb tárhelyet....

-
ShadowX
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Mint írtam, a kuka is üres.

-
szazbolha
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszönöm! A taskkill-re nem gondoltam.
-
szazbolha
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszi ez jó ötlet, de nem tudom, hogy lehet ezt az appot parancssorból indítani vagy leállítani.
-
sugarforce
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
En a drive automatikus inditasat kikapcsolnam es irnek egy batch filet ami elinditja a drive appot, majd egy masikat ami meg bezarja. A ket szkriptet meg utemezett feladatkent inditani. A zaro idopontot meg ki kell kalkulalni, hogy inditastol kezdve mennyi ido amig befejezi a szinront.
-
szazbolha
addikt
Üdv, használtam a keresőt de nem találtam arra választ, hogy lehetne ütemezetten (akár parancssorból) napi egy alkalommal egy mappát drive-ra tölteni vagy szinkronizálni.
A folyamatos szinkron nem jó megoldás az esetemben, -
McLaca
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Mappatulajdonságokon belül a speciális gomb alatt van kipipálva a "tartalom tömörítése helymegtakarítás céljából". Neki se kezd a sync, annak ellenére, hogy a beállításaiban a mappa méretét kiírja.
Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
A drive-on létrehozza a mappát (már az is tömörített), de az alatta lévő mappákat nem és azok tartalma lenne a lényeges. Simán a windowsban van tömörítettre állítva, nem külső programmal. Kipróbáltam, hátha a mappamélység a gond, de gyökérben létrehozott mappát sem szinkronizálja, ha tömörített. Ahogy a tömörítést kikapcsolom rajta, utána viszont rögtön.
Üdv!
-
McLaca
őstag
Arra van valakinek ötlete, hogyan lehetne a Backup and Syncet rávenni arra, hogy a tömörített mappákat is szinkronizálja? Azokat ugyanis nem akarja.
Üdv!
-
Pit221
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy találkozott már valaki ezzel a szituációval, de én sehogy nem tudom megfejteni a megoldást s ezért szeretném a segitségeteket kérni.
Androidos eszközről Driveba feltöltött képeket hogyan lehet elérhetővé tenni a Galériában, hogy ott is megjelenjenek azok a képek amik a felhőben vannak.?
Drive ba a Saját meghajtón van 4 mappa s a mappán belül vannak csak a képek más nincs a Driven se dokumentom se videó semmi egyéb.
Megnéztem a Google Fotók alkalmazást is s olyan problémába ütköztem hogy a képek negyedét se szinkronizálta a Drive-al de ez még a kisebbik gond mivel a galériában sem jelent meg amit össze szinkronizált.
Galériában pedig minden megjelenitendő tartalom be van pipálva (bár nem szerepel közte a Drive csak a Picasa alkalmazás aminek a szerepét átvette a Google Fotók s ezért sem értem hogy nem volt az a pár kép látható a galériában).
Véleményeket, ötleteket esetleg megoldást szivesen veszem.
Köszönöm előre is!

-
nfsu17
veterán
válasz
marilllyo
üzenetére
2000 fotó (vagy 1999?) a limit albumonként, csak 500-at enged egyszerre beletenni.
ezt a következőképpen trükköztem ki.
feltöltök 1 db fotót, amit majd amúgy is feltöltenék.
ezt hozzáadom az albumhoz, amit amúgy kreálnék.tehát: lesz egy szülinap album, benne 1 db fotóval.
belelépek ebbe az albumba, majd a winben belemegyek abba a mappába, ahol vannak a képek, ahonnan fel akarok tölteni.
itt kijelölök 1999-et és "behúzom".
Majd feltölti szépen.
-
marilllyo
veterán
Ja meg még valami. (Most próbálgatom közben)
Gondolom albumon belül albumot nem tudok csinál?
Tehát...gondolokSzületésnapok
14.
15.
16. -
-
marilllyo
veterán
Srácok erre van ötletetek, hogy miért csinálhatja? Van közel 10 GB ami nem tudom hova tűnt...
A gmail az 3 GB. Na jó akkor 6-7 GB. De nem értem.Illetve van egy másik kérdésem is.
A képek mappám 33 GB. Fel tudom én ezt valahogy úgy tölteni a Drive-ba, hogy ne számolja a kvótába bele?
Van egy olyan kapcsoló, hogy normál méretbe töltse fel őket... de hiába. Nekem akkor is elszámolja.Mit tudnék tenni?
-
nfsu17
veterán
azért írja azt amit, mert épp azt csinálja.
feldolgozza.
hogy utána le tudd majd játszani a böngészőben, mint egy YT videót.
minél nagyobb a fájl, általában annál többet tököl vele.
szerintem amúgy már kész, mert délután írtad ezt.
nálam a 10GB-os videót is feldolgozza és szépen le lehet játszani 1080p-ben utána.
a onedrive ebben kuka, mert olyan gyatra a videófájl támogatása. -
beer1
aktív tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy egy videót töltöttem fel kb 600mb és azt írja hogy feldolgozás alatt ha rakattintok az elindítására.
Mi lehet ilyenkor a baj ? Vagy a rendszer dolgozza fel a fájlt ,valami magyarázat, hogy miért van ez? -
sugarforce
addikt
Mennyi fajlrol beszelunk egy nap? Es ha hetente ranezel a kukara? Jellemzoen ezek a $ fajlok par kb meretuek, ha a 15 gigas csomagod is van, heti szinten kukat uriteni szerintem nem nagy faradtsag, de ha minden kotel szakad, irj a google supportnak, ok szerintem tudnak ebben segiteni.
-
csferke
senior tag
Napi egy szinkronizálásra való beállítás?
Ez ebben az esetben nem jó
Egy bolt komplett ügyvitelét végzi egy program egész nap és ez hívja meg hol a doc-ot hol a táblázatot stb. Nem tartja memóriában a dolgokat hanem szükség szerint megnyitja, becsukja azokat. Többször, sokszor naponta.
Ha napi 1 szinkronizálásra teszem akkor pl. ha valami gubanc történik délután akkor a drive-on nem lesznek meg a délelőtti adatok.
Más arhiváló programokban (pl.Cobian backup) be lehet állítani, hogy miket ne vegyen figyelembe. De nem tud azonnali mentést készíteni, csak a megadott időkben, azt is zip-be. Tehát ez is bukta.Remélem majdcsak felfedezik a Google-nál, hogy a Microsoft alkalmazások hogyan működnek és beépítenek valamilyen szűrési lehetőséget.
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Eléggé sok Office adatot szinkronizálok a Drive-ba. Amikor a Word és Excel megnyit egy dokumentumot akkor létrehoz egy ideglenes file-t ~$FileNév.kiterjesztés névvel. A dokumentum bezárásakor törli ezt a fle-t.
A Drive is létrehozza majd törli. Minden megnyitás- becsukás-kor. Így szépen tellik a Kuka a Felhőben.
Lehetséges valahogy meggyőzni a Google Drive-ot, hogy ne foglalkozzon azokkal a file-okkal amelyek ~$-al kezdődnek??
köszi
-
Themes
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Sehol semmi, csak a drive re ír 7 gb ot
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Nekem 1 mappa van feltöltve ami 3,13 gb fel szeretnék még tölteni egy 9,3 gb Mappát de már nem engedi, azt írja hogy betelt!! Megnézem a kukát (lomtárat) az is üres! 7 gb foglaltságot ír peedig csak 3 gb os mappa van rajta!! Valami ötlet??
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Mikor a Windows-os Drive klienset letöltöttem akkor a program csinált egy Drive mappát az asztalon, és oda belelépve egyből el tudtam érni a Drive-ban lévő képeket, és egyéb dokumentumokat. Nemrég a gépem újra kellett raknom, és szomorúan látom hogy most már a program megváltozott és nincs benne ilyen lehetőség hogy a Drive-ot elérjem az asztalról egy mappából.
Van esetleg valami megoldás amivel ezt meg tudom oldani?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
macilaci78
üzenetére
Hogy?

-
sugarforce
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
igen
-
macilaci78
nagyúr
Most, hogy a Google Drive PC alkalmazást leváltotta a Drive File Stream, van lehetőség egyszerre két accounttal is online lenni ugyanazon a PC-n?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Hello.
Most beléptem a Google Drive-ba, azon belül a baloldali menüben a Google Photos-ba és azt írja ki, hogy "hamarosan megszűnik a google fotók lap és Ha fotóit és videóit továbbra is látni szeretné a Google Drive szolgáltatásban, frissítse beállításokat"
mellette van egy OK gomb meg egy INFO link ami ide vezet:
Google Drive Help
How Google Photos works with Google Driveés bejön egy sima help oldal (ez [link] )
(a kép új lap nyitásakor nagy lesz)

Ez micsoda? Mi változik amit be kell állítani ?
-
mdk01
addikt
válasz
Dexter-2000
üzenetére
Nem hinném, ha nem akarja átmenteni magához. Elvileg csak megosztásról van szó a cucc a te tárhelyeden van. Lehet várni kellene még, mert lassan osztja meg vele.
-
Dexter-2000
őstag
helló
van egy mappa ami több mint 30Gb, és megosztom egy másik felhasználóval de hiányos a tartalma neki.
Lehetséges ez azért van mert nekem 100Gb os a a tárhelyem a drive ban az illetőnek meg csak az alap csomag van (kb15Gb)? -
mdk01
addikt
válasz
milkabrams
üzenetére
Próbáld meg darabokba, hogy akkor elkezdi-e?
-
milkabrams
őstag
Fel szeretnék tölteni Drivera egy mappát 108 gb és 13000 fájl. Kiírta, hogy mappa elérése sikertelen, viszont a jobb alsó sarokban ott van, hogy feltöltés megkezdése, már vagy 10 perce. jobban teszem, ha becsomagolom rarba vagy tényleg elkezdi majd valamikor a feltöltést?
-
grigo
őstag
Sziasztok.
Mai napon szerettem volna letölteni egy anyagot (7GB) amit megosztottak velem.
Képekről van szó. A probléma az, hogy a tömörítés és letöltés majd annak kicsomagolása után a mappákban bizonyos képek nem voltak benne ami a drive mappában megtalálható volt. Többszöri ismétlés, drive főmappában található almappák külön mentését követően is ez volt a probléma.
Nincs tippetek, hogy mi lehet a probléma? -
csferke
senior tag
Még a végen ez is megjelenik.

-
-
Arlekim
aktív tag
Így jártam:
KÉP1, KÉP2.
A képek mappa korábban az one drive "birtokában" volt.
Kikapcsoltam ott a szinkronizálást, leállítottam az one drive-ot, és még sem engedi áthelyezni a rendszer a google drive mappába, hisz ott volna bőven hely a felhőben.
Érdekes, ha az alapértelmezett képek mappát törlöm, a rendszer továbbra is emlékszik a régi elérési útra, és még mindig valamiféle nem átirányítható mappáról panaszkodik. Ha egy egyszerű üres mappába próbálom áthelyezni ami nem felhős, ott is ugyanígy járok.Valakinek valamilyen ötlet?

-
zsoltip
őstag
Még valami.
A Google Naptár, most már nem működik offline?
Ha mégis, hogyan? -
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Ez a topic élőbb, mint a Google Photos-é, valamint, mivel nem Drive idegen kérdés, így hát itt kérdezem meg.
Néhány nappal ezelőttig OneDrive tárhelyet használtam fotók mentésére. Ez az "örökség", még a WP-s időszakomból maradt meg nálam.
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.
Nos, ezt szeretném kivitelezni Google Fotókkal.
Mivel a Drive tárhelyet használom már régebb óta dokumentumok szinkronizálására, mint az MS megoldását fotókra, így tudom, hogy ott ez megoldható.
De a Google-nél a fotók efféle szinkronizálására még nem találtam megoldást, beállítási lehetőséget a nem oly' rég óta "Backup and Sync" néven futó program opcióiban.Ki tudnátok okosítani, hogyan lehet ezt kivitelezni?
Köszönettel,
zsoltip -
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, nem találtam megfelelő topicot, de agyvérzés kerülget.
A google fotók-ról van szó. Ma bemegyek gmail levelezésembe, azt közli, elkészült valami képeimből valami animáció, mondom ez mi, rámegyek, erre a telefonomon lévő képekből amik egymás után vannak, animációt csinált, ezt ki kérte? + Ott van alatta millió fénykép, ez meg mit keres itt? Ki kérte ide feltöltse? Ezt most komolyan feltöltötte valami adatbázisába..? Azaz ők is látják vagy más..?? Hát kurvára nem örülök, mert tele van nem pubklikus képekkel! Én aztán rohadtul nem töltöttem fel semmit ebbe a szarba, hogy tudom az összeset törölni onnan, mert semmi értelmeset nem látok, csak beállítások archiválás stb. az összes képet kiakarom jelölni, ami fogalmam sincs hogy került ide, és törölni, nem kell ez az egész! Hogy tudom megtenni?

-
Hello! Ha Backup & Sync-ben lévő, PC-ről szinkronizált, folyamatosan szerkesztett Excel dokut egyszer egy mailben linkel átküldtem, akkor a címzett ugye mindig az aktuális, frissített dokut éri majd el?!
Tudja-e szerkeszteni ezt?! Elvileg nem akarom, h szerkessze! Köszi!
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Eddig gond nélkül használtam a Gdrive-ot Firefox alatt, de pár napja látszólag feltölti a képet, word doc-ot, bármit, de nem lehet megnyitni, letölteni sem :/ Ha újra telepítem az FF-ot akkor megint tökéletesen működik, de mihelyt egy kiegészítőt is beteszek, Pl: S3 fordító, már ugyan ez a hiba. Eddig is ezeket a kiegeket használtam, és ment rendesen a feltöltés... Esetleg tipp? -
FoxiestFox
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Valaki kérdezte privátban, hogy lett-e megoldás erre.
Lett. Van olyan rendes a program, hogy ilyen esetben minden motyót bemásol egy átmeneti mappába a Docs and settingsen belül (esetemben ez több GB méretű volt a telómon lévő sok cucc miatt).
Le kell állítani a Sync-et, és törölni ezt a mappát, majd újra elindítani a programot.Rohadt kókány megoldás, és undorító filozófia a Google részéről, hogy nem lehet akkor és azt megszakítani, amikor és amit akar az ember.
-
FoxiestFox
félisten
Nekem más természetű problémám van.
Rádugtam a laptopra a telefonom, megkérdezte, készítek-e másolatot a tartalmáról, gondoltam, miért is ne, úgyhogy így válaszoltam.
Aztán eszembe jutott, hogy nincs már annyi hely a drive-omon, se a laptop C meghajtón, amire szinkronizál, úgyhogy meg akartam szakítani a folyamatot - ezidáig nem jöttem rá, hogy lehet.
Már eltávolítottam a telefont az USB meghajtók menüből, megnyitottam a webes drive-ot, lehúztam a telefont, újraindítottam a laptopot, csak megy fel a cucc...Hogyan vethetek neki véget? Egyáltalán, hová tölti fel ez a nyomorult? A drive-on ugyanis nyoma sincs...
-
dugo_
veterán
Más nem tapasztal anomáliát ezzel az új Backup and Sync-kel? Automatikusan frissült a Drive-ról, maga a fel-leszinkronizálás működik is, de folyamatosan crashel a háttérben pár óra futás után.
Sokszor abban sem vagyok biztos, hogy sikeresen elindult-e boot után...
Guglivel nyári panaszokat találok, lehet, hogy azóta sem bírták megcsinálni, hozzá se kezdtek?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Eddig a gépemen a Google Drive asztali alkalmazás futott. Ez, ugyebár, csak a Google Drive mappa tartalmát szinkronizálta a felhőbe.
Letöltöttem az új Google Backup and Sync asztali alkalmazást. Ezzel bármely mappa kiválasztható / szinkronizálható.A kérdésem, hogy ezt az újat hogyan telepítsem:
- előbb le kell szedni a régit ?
- rátelepíteni a régire (felismeri) ?Kinek van tapasztalata?
Kérnék egy rövidke leírást, útbaigazítást.köszi
-
Graphics
Jómunkásember
Üdv, van valakinek ötlete, hogy mitől van ez:
Feltöltenék egy word doksit a drive-ba, meg is jelenik az ikonja, de 0 bájt, és nincs előnézet, letöltve pedig sérült a fájl.
-
Kobe
veterán
sziaztok,
na áttértem én is a backup and syncre. Van egy 100GBos előfizetésem, ide előtte elkezdtem de nem fejeztem be a fényképeim felmentését, biztonsági backupként. Mivel szortíroztam azóta a mappákat, így driveból töröltem a félkész mappákat, és simán összeszinkronizáltam a gépemmel a végleges célmappát backup and syncből.
Először "leürítettem" a driveot, az online felületen ekresztül, el is tűntek a mappák belőle, azonban a tárhelyet még mindig foglaltnak mutatja. Ez miylen gyorsan kéne frissüljön ? (kuka is kiürítve igen)
-
A Google Drive elérhető WebDAV kompatibilis módban?
URL és a személyes megadásával?NAS-ról szeretném elérni, nem számítógépről.
(#311) tylerddd
Szerintem csak a szoftvert cserélik, a tárhely nem módosul. -
Ha minden igaz, lelövik jövő év tavasszal a Drive-ot és ez az új megoldás lesz helyette. A Drive-on lévő dolgokat manuálisan kell majd áttenni vagy beleolvad a Backup & Sync-be?! A Drive-ból megosztott linkek pedig meghalnak?! Tud valaki erről valamit?
-
zomeri
újonc
Sziasztok,
Szeretnék Google drive-ról letölteni néhány fájlt chrome alatt. Csak egy hosszú nevű html fájt hoz le, ami tiltott-meghiúsult letöltéssé válik.
Tudtok segíteni?
Köszi

-
pete_21
addikt
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Drive-ban a felhőben sok fájl fel van töltve. A gépen a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappába szinkronizálja az állományokat. A gépen volt Drive kliens, de le lett törölve, és az új Backup and Sync fel lett téve. Kéri, hogy adjam meg, mit szeretnék szinkronizálni. (Én a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappát adtam meg, de ez nem jó, mert ő oda tenné...)
Nem igazán látom át, hogyan is kéne beállítani. Azt szeretném, hogy legyen a C:\Users\Felhasználó\Google Drive mappa, illetve a felhő, és ezeket szinkronizálja csak. Ezek szerint a Backup and Sync-ben a Beállításokban a Saját eszköz fülön semmit ne jelöljek ki? És a Google Drive fülön a Mappa helyénél a C:\Users\Felhasználó\Google Drive legyen?
Remélem érthetően írtam le.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Biztonsági mentést szeretnék készíteni de ezt látom így nem csinál semmit. Mit tilthattam le ami miatt szürke ez az opció?
Viber-t és játékokat szinkronizálja ellenben a biztonsági mentést nem akarja engedni. Mi lehet az oka?
-
válasz
default.
üzenetére
PC-n a Biztonsági mentés és szinkronizálás része szerintem a Google Drive, tehát elérhető az újabb szoftverből a régebbi úgymond. Nekem a Drive fel volt telepítve és az jelezte, h frissített az új verzióra. Nem tudom, h ha magát a szinkronizáló klienst szeded le, akkor a Google Drive mappa is megjelenik-e a gépeden.
-
Kobe
veterán
sziasztok
hol tudnám beállítani, hogy a szgépes kliensen keresztül a gépen magán ne foglaljon tárhelyet a vinyón a rajta tárolt holmi ?
Pl van egy rakat családi fénykép fent, de a vinyóm C meghajtóján ugyanúgy befoglal 40 GB-ot több ezer fileal, ami nem túl a legoptimálisabb....Nekem elég lenne ha böngészőből érném el ezeket a mappákat
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem, ez már működő megoldás lesz. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a javaslatot, eddig még nem ismertem ezt a megoldást, remélem beválik.