Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Ez a topic élőbb, mint a Google Photos-é, valamint, mivel nem Drive idegen kérdés, így hát itt kérdezem meg.
Néhány nappal ezelőttig OneDrive tárhelyet használtam fotók mentésére. Ez az "örökség", még a WP-s időszakomból maradt meg nálam.
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.
Nos, ezt szeretném kivitelezni Google Fotókkal.
Mivel a Drive tárhelyet használom már régebb óta dokumentumok szinkronizálására, mint az MS megoldását fotókra, így tudom, hogy ott ez megoldható.
De a Google-nél a fotók efféle szinkronizálására még nem találtam megoldást, beállítási lehetőséget a nem oly' rég óta "Backup and Sync" néven futó program opcióiban.Ki tudnátok okosítani, hogyan lehet ezt kivitelezni?
Köszönettel,
zsoltip
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- eGPU tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Készítettem egy fotót a telefonnal, szinkronizált a felhőbe, leszinkronizálta a számítógépemre. Vagy éppenséggel a felhőbe, vagy a gép adott mappájába betett fájl felkerült a másikra is.