- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Vesporigo #398 üzenetére
Persze megértem. Csak mondom, hogy igazából a google-nek van direkt erre egy megoldása.
Sheets
És ez pont arra van amit szeretnél. Online csinálsz táblázatot. De beimportálhatsz már egy létezőt is...
Hozzáadod kik férhetnek hozzá...milyen jogosultsággal és kész.
Plusz ezt eléred drive-ból is. -
marilllyo
veterán
Ja meg még valami. (Most próbálgatom közben)
Gondolom albumon belül albumot nem tudok csinál?
Tehát...gondolokSzületésnapok
14.
15.
16. -
marilllyo
veterán
Srácok erre van ötletetek, hogy miért csinálhatja? Van közel 10 GB ami nem tudom hova tűnt...
A gmail az 3 GB. Na jó akkor 6-7 GB. De nem értem.Illetve van egy másik kérdésem is.
A képek mappám 33 GB. Fel tudom én ezt valahogy úgy tölteni a Drive-ba, hogy ne számolja a kvótába bele?
Van egy olyan kapcsoló, hogy normál méretbe töltse fel őket... de hiába. Nekem akkor is elszámolja.Mit tudnék tenni?
-
marilllyo
veterán
Vannak képeim a gépen. Meg tudom oldani őket, hogy ezeket feltöltsem a drive-ba de úgy, hogy ne használja a kvótát hanem "kiváló minőségben" töltse fel?! Mobilról oké, hogy lehet azt tudom.
-
marilllyo
veterán
Szívás.
1 TB ára már sok és úgy gondolom elég lenne a 200 GB is +650 Ft-ért. -
marilllyo
veterán
Srácok !
Driveba lehet úgy venni tárhelyet, hogy 2x veszel 100 Gb-t?
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Feltöltöttem Google drive-ba egy tömörített file-t (Nagy...3GB). Ezt meg tudom valahogy nyitni? Jobb egérgombbal ha rákattintok akkor van ott egy olyan opció, hogy Open with-> De a suggested apps közül semmi nem nyitja meg. Na már most van ott egy olyan, hogy "connect more apps". Találtam Zip viewert meg document viewert. Utóbbi leírása szerint nyitja a .rar-t. De hiába connect-elem. Sehol sem találom a lehetőséget, hogy kiválasszam az alkalmazást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest