- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Csináltam egy excel táblázatot, amit feltöltöttem a drive-omba. Ezt megosztottam két barátommal (jobb egérgomb -> Megosztás, majd beírtam a gmail címüket), amit meg is kaptak. Mindketten szerkesztették és vissza is küldtek egy linket, ami maga a táblázat volt a módosításokkal. Viszont amikor én belépek a drive-omba, a módosítások nem láthatóak és a Részletek/Módosítva résznél én vagyok, hogy 6 napja módosítottam utoljára. (Akkor hoztam létre.)
Hogyan lehetne megoldani, hogy a módosításokat ne csak a linkek átküldözgetéséből lássam, hanem belépve a drive-omba már az általuk szerkesztett/módosított excel fogadjon? Vagyis folyamatosan frissüljön, valahányszor módosítja valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest