- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, nem találtam megfelelő topicot, de agyvérzés kerülget.
A google fotók-ról van szó. Ma bemegyek gmail levelezésembe, azt közli, elkészült valami képeimből valami animáció, mondom ez mi, rámegyek, erre a telefonomon lévő képekből amik egymás után vannak, animációt csinált, ezt ki kérte? + Ott van alatta millió fénykép, ez meg mit keres itt? Ki kérte ide feltöltse? Ezt most komolyan feltöltötte valami adatbázisába..? Azaz ők is látják vagy más..?? Hát kurvára nem örülök, mert tele van nem pubklikus képekkel! Én aztán rohadtul nem töltöttem fel semmit ebbe a szarba, hogy tudom az összeset törölni onnan, mert semmi értelmeset nem látok, csak beállítások archiválás stb. az összes képet kiakarom jelölni, ami fogalmam sincs hogy került ide, és törölni, nem kell ez az egész! Hogy tudom megtenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad Slim 3 FHD IPS i7-13620H 10mag 16GB RAM 1TB SSD Intel UHD XE Win11 Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest