- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, nem találtam megfelelő topicot, de agyvérzés kerülget.
A google fotók-ról van szó. Ma bemegyek gmail levelezésembe, azt közli, elkészült valami képeimből valami animáció, mondom ez mi, rámegyek, erre a telefonomon lévő képekből amik egymás után vannak, animációt csinált, ezt ki kérte? + Ott van alatta millió fénykép, ez meg mit keres itt? Ki kérte ide feltöltse? Ezt most komolyan feltöltötte valami adatbázisába..? Azaz ők is látják vagy más..?? Hát kurvára nem örülök, mert tele van nem pubklikus képekkel! Én aztán rohadtul nem töltöttem fel semmit ebbe a szarba, hogy tudom az összeset törölni onnan, mert semmi értelmeset nem látok, csak beállítások archiválás stb. az összes képet kiakarom jelölni, ami fogalmam sincs hogy került ide, és törölni, nem kell ez az egész! Hogy tudom megtenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Tesla topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 11 Pro 64Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest