Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Adtam neki egy próbát: átimportáltam Google táblázatkezelőbe az eredeti excel táblázatot, updateltem a barátok bejegyzéseivel, megosztottam velük, most pedig várom a visszajelzéseket.
Remélem, ez már működő megoldás lesz. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a javaslatot, eddig még nem ismertem ezt a megoldást, remélem beválik. 
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
marilllyo
üzenetére
Korábbi tapasztalatok alapján döntöttem a Drive fájlmegosztása mellett, mivel képeket, fájlokat is ennek segítségével osztottam meg az ismerőseimmel. Viszont ez az első alkalom, hogy közösen szerkesztenénk egy fájlt. Korábban már láttam kollégáimnál, hogy ez működőképes, ezért is próbáltam meg én is. Google doc-ot nem ismerem, meg ha nem muszáj, már nem térnék át másik módszerhez, csak ha tényleg nincs más megoldás.
-
Vesporigo
aktív tag
Csináltam egy excel táblázatot, amit feltöltöttem a drive-omba. Ezt megosztottam két barátommal (jobb egérgomb -> Megosztás, majd beírtam a gmail címüket), amit meg is kaptak. Mindketten szerkesztették és vissza is küldtek egy linket, ami maga a táblázat volt a módosításokkal. Viszont amikor én belépek a drive-omba, a módosítások nem láthatóak és a Részletek/Módosítva résznél én vagyok, hogy 6 napja módosítottam utoljára. (Akkor hoztam létre.)
Hogyan lehetne megoldani, hogy a módosításokat ne csak a linkek átküldözgetéséből lássam, hanem belépve a drive-omba már az általuk szerkesztett/módosított excel fogadjon? Vagyis folyamatosan frissüljön, valahányszor módosítja valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Gyermek PC játékok
- PC Game Pass előfizetés
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Remélem, ez már működő megoldás lesz. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a javaslatot, eddig még nem ismertem ezt a megoldást, remélem beválik.