Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
Igen, mert te a windowsos profilt szinkronizalod, nem a drive mappat. Ha hozol letre egy mappat a drive webes feluleten, utana a gepen kivalasztod az hol legyen, az a masik gepen is meg fog jelenni, pont ez a lenyege a drivenak. Nekem kb 4 gepen van szinkronizalva a drive.
-
sugarforce
addikt
Mappa tömörítés miatt miért írna kevesebbet az ssd-re? Vagy valamivel kimutatható, hogy kevesebbet ír emiatt ki? Én pont inkább azt gondolnám, hogy kiírja, aztán betömöríti, azaz megint csak ír, de lehet nem így van. És miért a drive-ba mented a firefox mappát? Van valami különösebb indok rá?
-
sugarforce
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
En a drive automatikus inditasat kikapcsolnam es irnek egy batch filet ami elinditja a drive appot, majd egy masikat ami meg bezarja. A ket szkriptet meg utemezett feladatkent inditani. A zaro idopontot meg ki kell kalkulalni, hogy inditastol kezdve mennyi ido amig befejezi a szinront.
-
sugarforce
addikt
Mennyi fajlrol beszelunk egy nap? Es ha hetente ranezel a kukara? Jellemzoen ezek a $ fajlok par kb meretuek, ha a 15 gigas csomagod is van, heti szinten kukat uriteni szerintem nem nagy faradtsag, de ha minden kotel szakad, irj a google supportnak, ok szerintem tudnak ebben segiteni.
-
sugarforce
addikt
válasz
macilaci78
üzenetére
igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Alienware 17r4 olvass
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest