Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Sziasztok, van egy nagyon fincsi problémám (remélhetöleg csak nekem az, és ti kapásból vágjátok a megoldást).
Szóval Google Chrome browsert használok, és ezen nem szeretnék változtatni egyáltalán.
Mindeddig a Google Chrome-ban a Synology DiskSation oldalara navigalva a Chrome egy 'nem megbizható oldal' vagy mifélével jött (nem magyar nyelven használom, igy most passz, hogy mit ir egzaktul), amin alul mindig volt egy opcio, amit ha lenyitottam, akkor ott saját felelösségre tovább tudtam lépni a Synology Disktation oldalára (zárolt képernyöjére). iPad-en iPadOS 15.5 (aktualisan utso) alatt ez még mindig igy müködik. DE macOS Monterey 12.4 (aktuálisan utso) alatt a chrome-ban nincs ez az opcio egyaltalan, es sehogysem tudom megnyitni sajat alhalozati cimen sem a sajat Synology Diskstation-öm sajat oldalat... hiába szorakozok mindenfele engedellyel, eddig semmi elörelepes.
A fö gond, hogy azt mondja, hogy az oldal nincs hitelesitve vagy mi (Zertifikat nem felel meg a kivánalmaknak).
Van vkinek megoldasa vagy ötlete, hogy mégis mi a toszt tegyek??
KÖszi elöre is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KÖszi elöre is