Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parson

addikt

Sziasztok, van egy nagyon fincsi problémám (remélhetöleg csak nekem az, és ti kapásból vágjátok a megoldást).

Szóval Google Chrome browsert használok, és ezen nem szeretnék változtatni egyáltalán.
    Mindeddig a Google Chrome-ban a Synology DiskSation oldalara navigalva a Chrome egy 'nem megbizható oldal' vagy mifélével jött (nem magyar nyelven használom, igy most passz, hogy mit ir egzaktul), amin alul mindig volt egy opcio, amit ha lenyitottam, akkor ott saját felelösségre tovább tudtam lépni a Synology Disktation oldalára (zárolt képernyöjére). iPad-en iPadOS 15.5 (aktualisan utso) alatt ez még mindig igy müködik. DE macOS Monterey 12.4 (aktuálisan utso) alatt a chrome-ban nincs ez az opcio egyaltalan, es sehogysem tudom megnyitni sajat alhalozati cimen sem a sajat Synology Diskstation-öm sajat oldalat... hiába szorakozok mindenfele engedellyel, eddig semmi elörelepes. :W
    A fö gond, hogy azt mondja, hogy az oldal nincs hitelesitve vagy mi (Zertifikat nem felel meg a kivánalmaknak).
    Van vkinek megoldasa vagy ötlete, hogy mégis mi a toszt tegyek?? :F KÖszi elöre is :R

Új hozzászólás Aktív témák