Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Szüleim gépén a Win10 értesítési területen a Chrome valamilyen spam/vírus dolgokat jelenít meg. mekelektro.ru oldalról jönnek értesítések. Például "ma postán 1 csomagja érkezik" vagy "új üzenete jött", "titkok a fényes arcbőrért" stb... Csak a Win10 értesítési területen jelennek meg ezek, nem látom sehol máshol Chrome-ban. Biztonság kedvéért még nem kattintottam rá egyikre sem. Chrome-ban megnéztem és nem lett új bővítmény felrakva, átnéztem a programokat és itt sincs semmi gyanús, futtattam egy Malwarebytes-ot de semmit nem talált.
Esetleg ötlet hogy mi ez, hogy lehetne tőle megszabadulni?

Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest