- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Yettel topik
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Én ezt használom Clickable Links
-
San398
őstag
válasz
Gabesz1019 #4612 üzenetére
Van egy olyan kiegészítő ami kattintható linket csinál a szövegkét látható url-ből: [link]
-
San398
őstag
Magyarázza már el nekem valaki, hogy egy mezei weboldalhoz mi a búbánatnak GPU gyorsítás??Ki lehet egyáltalán használni?Van olyan weboldal ahol látható a gyorsítás előnye?
-
San398
őstag
válasz
Watercolour #3997 üzenetére
Hát ez nem oldja meg mert már az összes be volt jelölve.Mindig megnyílnak ablakok!
-
San398
őstag
válasz
Watercolour #3994 üzenetére
Fel van telepítve de még is van olyan oldal ami megnyílik!
Egyéb ötlet? -
San398
őstag
Valaki tud erre valami megoldást? [link]
-
-
San398
őstag
Hogyan tudom letiltani azokat az oldalakat amik egy általam megnyitott weboldalnál egy külön ablakban megnyílnak automatikusan?Melyik pop-up blokkoló működik rendesen? A beállításoknál "Tiltsa le a pop-upokat minden webhelyen" be van jelölve.
Előre is köszönöm. -
San398
őstag
Nem akarom elkiabálni de úgy tűnik meglett a sorozatos fagyások okozója! kopp-kopp
A bűnös a Nod32 2.7 álltal használt imon.dll. Feltelepítettem a legújabb 4.2-t és 3 napja nem láttam a már általam nagyon utált és idegesítő "Chrome leállt és újraindul" üzenetet. -
San398
őstag
Feltettem az AdThwart kiegészítőt és a Chrome kérdés nélkül lecserélte Adblock Plus-ra! Eltávolítottam az Adblock Plus-t majd visszatettem az AdThwart-t. A Chrome ujra lecserélte Adblock Plus-ra! Mit tudok ellene tenni! A Chrome-ot támogatja az Adblock Plus fejlesztője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest