Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
CalibRasta
tag
válasz
Albigator
üzenetére
Hát lehet gép újrahúzás lesz, sajnos egy-két program letöltése miatt olyan oldalon is kikapcsoltam a védelmet ahol lehet nem kellett volna....elég is volt annyi. Tanulópénz megint
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.@junior11 : sajnos az első progit még leszedtem, rögtön talált 31 veszélyt, de aztán már a gép ahogy elindítom rögtön befagyasztja a progit! Sőt ha az újat(másikat) akarom feltelepíteni akkor is befagy a telepítő már az első pár másodpercben. De csak ezeknél. Mintha a vírus tudná hogy le akarod szedni és blokkol. Sőt a netes weboldaluknál is ugyan csak megáll. Minden más oldalt nyomkodhatok, csak ezeket nem illetve a torrent oldalakat. Érdekes ilyet még nem láttam...eddig.

-
CalibRasta
tag
Sziasztok!
Segítség kéne hogy hogy tudnék megszabadulni egy Chrome eltérítőtől illetve egy állandóan felugró weboldalak miatt. A felugró weboldalak akkor is jönnek ha alapesetben a chrome ki van kapcsolva, sőt legtöbbször játék közben ami eléggé idegesítő. Aliexpresz oldala jön be illetve 2-3 társkereső-szexpartner kereső, és pár online játék weboldala jön, és ha kell ha nem jön. Kb. 5-15 percenként. A chrome saját védelme semmit nem talál, adblock plusz fent van és semmi. Norton antivírust használok, pár dolgot talált de nincs eredmény. Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Battlefield 6
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen win10et használok, pedig azt hittem a defender kevés a gép védelméhez, de sokan dicsérik.