- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tothjozsi96 #33785 üzenetére
Nálam ugyan ez van. Nem videókártya driver, nvidia és amd kártyával is csinálja. Nem jöttem rá mi okozza de csak akkor csinálja ha egyik youtube másik meg akár mi más.
-
zizidor
őstag
válasz
Nézz bele az Eseménynaplóba (Windows naplók, Rendszer), abból konkrétabban kiderül mi okoz hibát. Én a GPU driverre fogadnék.
-
válasz
Szerintem nálad lesz a hiba.
-
törölt tag
válasz
tothjozsi96 #33198 üzenetére
Aha, köszi.
Kerestem az ilyen nevű flag-et, de nem találtam.
Kivették ezek szerint.
Viszont paraméterlistába berakva a "--disable-features=CustomizeChromeSidePanel" paraméter/érték párost "még" működik
(paraméterlista => esetemben linux-on a ~/.config/chromium-flags.conf fájlban, mert pár éve végleg elengedtem a win-t) -
törölt tag
válasz
tothjozsi96 #33196 üzenetére
Most akartam érdeklődni, hogy a 124->125 váltással bejött UI-t hogyan lehet visszacsinálni.
Akkor sehogy???
(Mert eddig flag-ekkel valahogy megmaradt még pár régi dolog, de most mintha elvágták volna) -
tylerddd
veterán
válasz
tothjozsi96 #33158 üzenetére
Továbbra is csak az legutolsó eredményezett nálam problémát.
-
Rick4
félisten
válasz
tothjozsi96 #33138 üzenetére
Beállítások, megjelenés nálad milyen?
-
coco2
őstag
válasz
tothjozsi96 #30812 üzenetére
Természetesen. Néha eltünteti. De nem mindig. És amikor új lapot nyitok meg, minden alkalommal ott vannak a könyvjelzők. Eddig annyit sikerült, hogy amikor frissen nyitom meg a chrome-ot, olyankor nincsenek még könyvjelzők. De aztán az első új lapnál "megérkeznek".
-
Bubee82
őstag
válasz
tothjozsi96 #30799 üzenetére
Nálam mindennap lefagy legalább 1 alkalommal a Chrome, semmire sem reagál, egyszerűen csak megáll, majd 4-5 másodperc elteltével magához tér
Ezt en is eszrevettem. Rohadt idegesito. -
azbest
félisten
válasz
tothjozsi96 #30799 üzenetére
Fura amúgy.. a revert után újra frissítettem ugyanarra az aktuális 89-esre és mintha megszűnt volna a korábbi durva laggolás.
Olyan nekem is feltűnt, hogy a 89-ben, ha külön ablakba húzok ki fület, akkor elejti és ha visszahúzom az ablakba az egeret, akkor az egér után ugrik a fül
-
sandró60
addikt
válasz
tothjozsi96 #30762 üzenetére
Nálam a "lefagyás" gond még nem orvosolták
Egy bizonyos idő után,ha nyitva hagyom valamelyik oldalt akkor-"fehér" lesz utána tehát nem tudom folytatni.Pár hónapja nem tudják megjavítani -
sandró60
addikt
válasz
tothjozsi96 #30740 üzenetére
Dettó ugyanez van nálam is kb 2-hónapja.Googléknál valami nem "kerek"
-
MadGame
senior tag
válasz
tothjozsi96 #30725 üzenetére
Nálam semmi gond.
-
Yodamest
veterán
válasz
tothjozsi96 #30526 üzenetére
de ott is már minden validálva van, vissza van jelezve, nincs ismeretlen eszköz, semmi...
-
SP4C3
veterán
válasz
tothjozsi96 #30478 üzenetére
Nyomd meg az instert-et. Nem chrome a bűnös.
-
válasz
tothjozsi96 #30154 üzenetére
Érdekes nekem ott nem csinálja, bizonyos oldalakon a keresőmezőnél és bejelentkezéskor a szövegablaknál lett ilyen keret.
-
eketomy
senior tag
válasz
tothjozsi96 #29963 üzenetére
ez nálam is ilyen, ha bezárom és újra megnyitom egy új ablakba a facebookot akkor kis időre mindig megjavul, nem értem én sem az okát még!
-
h1mpi
félisten
válasz
tothjozsi96 #21394 üzenetére
Mert tetszik
Ez a win7 és a 8.1 összemosása. Sokkal szebb és felhasználó barátibb. Nekem eddig bejön nagyon.
-
Chyka
csendes tag
válasz
tothjozsi96 #21363 üzenetére
5x fagyott le a rendszerem -csak restart gombal lehetett visszahozni- mire rájöttem , hogy a chrome a ludas , letöröltem , firefox fel , azóta nincs gond . Szégyen a fejlesztőktől hogy így elcseszték az utolsó frissitést ... én nem rakom vissza az biztos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest