Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
update: megoldódott, de nem tudnám megmondani mitől, annyi biztos, hogy kikapcsoltam a teljes chrome biztonságot és ki X-eltem ezt a felső sávot is és nem jött többet elő, a kettő együttes hatása lehetett akkor mert amíg csak az egyiket vagy másikat csináltam mindig visszajött fúbazdmeg

-
-
junior11
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
A Windows 10-et én MS fiókhoz PIN kóddal bejelentkezve használom, de lehet jelszóval is belépni. A Chrome-ban - vagyis nálam a Google fiókban is vannak jelszavak, és ha a böngészőben meg szeretnék egyet tekinteni, akkor kéri, hogy azonosítsam magam - a Windows jelszóval vagy PIN-nel, de sem a Windows, sem a Chrome magától még nem kérte a jelszavam, és nem írta ki, hogy nem biztonságos.
Az operációs rendszer jelezte nálad, hogy nem biztonságos a jelszavad vagy üzenetet kaptál (mely lehet akár adathalászat is vagy valójában kiszivárgott a jelszó és az MS üzent, ezt én nem tudom) vagy egyszerűen csak eljött az idő (be lehet állítani az MS fiókban, hogy milyen gyakran cseréld), hogy változtass jelszót?
Ha gondolod, a böngészőben jelentkezz be a MS fiókodba és nézd át a biztonsági pontokat, ahol a rendszer rögzíti, ki, mikor honnan és milyen eszközről lépett be, valamint érdemes erős jelszó mellé bekapcsolni a kétfaktoros hitelesítést is, ha még nem aktív.
-
junior11
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Szia, ha Chrome-ban mentett jelszavakat szeretnéd megtekinteni, biztonsági okokból a böngésző kéri, hogy azonosítsd magad - ezt a Windows fiókod jelszavával vagy PIN kódjával (ha be van állítva) tudod megtenni. Ezt egymás után ha jól rémlik, pár jelszó erejéig megjegyzi egymás után, aztán ismét feldobhatja az ablakot, hogy azonosítsd magad vagy egy későbbi alkalommal szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple asztali gépek
- Programozás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Star Citizen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest