- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #30527 üzenetére
update: megoldódott, de nem tudnám megmondani mitől, annyi biztos, hogy kikapcsoltam a teljes chrome biztonságot és ki X-eltem ezt a felső sávot is és nem jött többet elő, a kettő együttes hatása lehetett akkor mert amíg csak az egyiket vagy másikat csináltam mindig visszajött fúbazdmeg
-
junior11
veterán
válasz
Yodamest #29433 üzenetére
A Windows 10-et én MS fiókhoz PIN kóddal bejelentkezve használom, de lehet jelszóval is belépni. A Chrome-ban - vagyis nálam a Google fiókban is vannak jelszavak, és ha a böngészőben meg szeretnék egyet tekinteni, akkor kéri, hogy azonosítsam magam - a Windows jelszóval vagy PIN-nel, de sem a Windows, sem a Chrome magától még nem kérte a jelszavam, és nem írta ki, hogy nem biztonságos.
Az operációs rendszer jelezte nálad, hogy nem biztonságos a jelszavad vagy üzenetet kaptál (mely lehet akár adathalászat is vagy valójában kiszivárgott a jelszó és az MS üzent, ezt én nem tudom) vagy egyszerűen csak eljött az idő (be lehet állítani az MS fiókban, hogy milyen gyakran cseréld), hogy változtass jelszót?
Ha gondolod, a böngészőben jelentkezz be a MS fiókodba és nézd át a biztonsági pontokat, ahol a rendszer rögzíti, ki, mikor honnan és milyen eszközről lépett be, valamint érdemes erős jelszó mellé bekapcsolni a kétfaktoros hitelesítést is, ha még nem aktív.
-
junior11
veterán
válasz
Yodamest #29431 üzenetére
Szia, ha Chrome-ban mentett jelszavakat szeretnéd megtekinteni, biztonsági okokból a böngésző kéri, hogy azonosítsd magad - ezt a Windows fiókod jelszavával vagy PIN kódjával (ha be van állítva) tudod megtenni. Ezt egymás után ha jól rémlik, pár jelszó erejéig megjegyzi egymás után, aztán ismét feldobhatja az ablakot, hogy azonosítsd magad vagy egy későbbi alkalommal szintén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest