Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Szia!
Nem is Read lettem merges meg amugy sem meregbol irtam amit irtam, hanem azert ragtam be amit (#4590) Sk8erPeter valaszolt. Amugy en is ironianak vettem, csak ezek a szavak zavartak.
Hát bocs, ha csak ennyi jött át amúgy abból, amit üzenni kívántam Elotte egy kacaj, mogotte meg egy
Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.
Igy most jobb hogy beirtam a listat? Lett egy bazi hosszu hsz.
Na mindegy béke van, legyen jo napod.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sorozatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Tőzsde és gazdaság
- Dacia topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
Üzleti előfizetők hirdetései
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nem egy linket adtam volna meg akkor megertettem volna, de fentebb mar irtam hogy ha linket adunk meg akkor a Tisztelt forumozo vegye mar a faradsagot es nezze meg a Feature listat azert hogy erdemes-e valtani.