Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathd
aktív tag
válasz
InfiniteReality
üzenetére
Nekem a Chromeban is a legfrissebb 11,1,102,55 verziójú flash van.
-
horvathd
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Kapcsold be az about:flags-ban.
-
horvathd
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
RIOS kiette belőle a kettőspontot, helyesen: chrome://settings/contentExceptions#cookies
-
horvathd
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Itt tudsz megadni tiltásokat: [link]
-
horvathd
aktív tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Kipróbáltam, hogy előreállítom az időt egy évvel. Ezután már én is ezt a hibaüzenetet kaptam, akkor is amikor már visszaállítottam az aktuális időt.
Viszont egy újraindítás és internetes idő szinkronizáció után újra be tudtam lépni. -
horvathd
aktív tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Még annyit kipróbálhatnál, hogy innen [link] letöltheted a Chrome installálás nélküli változatát. Kicsomagolod egy mappába, és elindítod, így ez teljesen független lesz a telepített változattól, registry bejegyzésektől, stb.
-
horvathd
aktív tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Ha a sima újratelepítés nem működött, akkor talán még annyit megpróbálhatnál, hogy először uninstallálod, majd a c:\Users\FELHASZNALONEV\AppData\Local\Google\Chrome\ mappát törlöd. Végül újra telepíted.
-
horvathd
aktív tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Inkognitó módban sem megy?
-
horvathd
aktív tag
Szerintetek az normális, hogy ha a Chrome belső flash playere nem használja a GPU-t a youtube videóknál, viszont ha letiltom az about:plugins oldalon, és a külön telepített flash playert használva működik a GPU-s gyorsítás?
Stabil Chrome-ot használok, az about:flags oldalon minden ki van kapcsolva.
-
horvathd
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem jeleníti meg nekem rendesen a betűket az atlatszo.hu-n a Chrome?

Firefox alatt minden rendben:

-
horvathd
aktív tag
-
horvathd
aktív tag
válasz
Xmodule
üzenetére
A Chorme bugtrackerében megtaláltam az ide volnatkozó bejegyzést: [link]
Itt talán van rá megoldás:
f you run Chrome with "disable DPI scaling" option under the compatibility section, the full screen is normal.Valószínűleg azért csak pár hónapja van, mert akkor változtattak valami a Chrome-on, ami összeakad a 150%-nál nagyobb DPI beállítással.
-
horvathd
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Esetleg, ha nem akarsz kiegészítőt feltenni, akkor ha egy dia fölé viszed az egeret akkor pár másodperc múlva megjelenik egy szürke sáv a dia felett rajta egy rajzszeggel és egy x-szel. Ha az x re kattintasz akkor eltávolítja az adott diát. Ha a sok felesleges diát törlöd akkor egyszer csak meg fog jelenni az amit keresel. Ha megjelent akkor a hozzá tartozó szürke sávon kattints a rajzszegre, és húzd arra a helyre ahova helyezni akarod. A továbbiakban már a helyén marad.
Ui.: Lehet, hogy véletlenül már törölted a keresett diát? Először kattints "Az összes eltávolított indexkép visszaállítása" linkre.
-
horvathd
aktív tag
Mit szóltok az új logóhoz? [link]
-
horvathd
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Tegnap már az idei Pwn2Own is elkezdődött. Egyből sikerült feltörni a Safari 5.0.3-at és IE 8-at (két héttel ezelőtti frissítésekkel). Chrome 9 és Firefox 3.6 még "versenyben". [link]
-
horvathd
aktív tag
válasz
koshmar
üzenetére
Én úgy szoktam, hogy innen [link] letöltöm a csatornához tartozó telepítőt és azt futtatom. A telepítés után pedig már a csatornának megfelelő verzió indul.
Azonban a visszafelé váltok (dev -> beta) akkor nem downgradeli a verziót, hanem megvárja míg az adott csatorna is elér arra a szintre és csak onnantól frissít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest