Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kumpl
aktív tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Igen azt már észre vettem. Telefonon viszont nem jelentek meg azok az új könyvjelzők..
De ha a telefon a ludas, akkor ott hogy történhetett. Nem léptünk be telefonon az ő kódjával, sem az enyémmel az övén... Majd ma megyek hozzá. Kiderítem hogy mi a hiba, csak nem tudom hogyan... Szerinted? Mit kellene megnéznem? -
kumpl
aktív tag
válasz
MrPetya19
üzenetére
Androidos Xperia U-t. Gondolod, hogy ott van a rés?
Azt kiderítettem, hogy a sógorommal van valami kapcsolat. Ami neki is kint van könyvjelző, azok jelentek meg nekem is. Az ő gépén viszont én nem léptem még be az én jelszavammal. Azt pedig kizártnak tartom, hogy tudná a jelszavamat... Viszont nekem nem csak az ő könyvjelzői jelentek meg nekem, hanem pl a SZÉP kártya egyenleg lekérdezésnél nálam látszik az ő kártyájának száma is. Azt pedig itt nálam még nem néztem meg soha..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- iPad topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Vagy nem minden Chrome-ban van benne? Ez a 32-es dev)