Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Felraktam ezt a LastPass bigyót, csak pont Tibii91 hsz-ét nem olvastam el rendesen és töröltettem a Chrome-ban tárolt jelszavakat. Most meg kínlódhatok, mert hiába kapcsolom ki ezt a bigyót, nem jegyzi meg a jelszavakat.
Természetesen a LastPass meg össze-vissza kavarta magában a felhasználóneveket és pw-ket. Még jó, hogy van nékem szép kis noteszem, amibe teljesen biztonságosan feljegyeztem őket és a párnám alatt tartom. 
Hogy kellene rábírni a Chrome-ot, hogy ismét hajlandó legyen megjegyezni a jelszavakat, mert most fel sem ajánlja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Természetesen a LastPass meg össze-vissza kavarta magában a felhasználóneveket és pw-ket. Még jó, hogy van nékem szép kis noteszem, amibe teljesen biztonságosan feljegyeztem őket és a párnám alatt tartom.