- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
napocska2
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Felraktam ezt a LastPass bigyót, csak pont Tibii91 hsz-ét nem olvastam el rendesen és töröltettem a Chrome-ban tárolt jelszavakat. Most meg kínlódhatok, mert hiába kapcsolom ki ezt a bigyót, nem jegyzi meg a jelszavakat.
Természetesen a LastPass meg össze-vissza kavarta magában a felhasználóneveket és pw-ket. Még jó, hogy van nékem szép kis noteszem, amibe teljesen biztonságosan feljegyeztem őket és a párnám alatt tartom. 
Hogy kellene rábírni a Chrome-ot, hogy ismét hajlandó legyen megjegyezni a jelszavakat, mert most fel sem ajánlja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- VR topik
- Háztartási gépek
- Tidal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Természetesen a LastPass meg össze-vissza kavarta magában a felhasználóneveket és pw-ket. Még jó, hogy van nékem szép kis noteszem, amibe teljesen biztonságosan feljegyeztem őket és a párnám alatt tartom.