Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Megpróbálná valaki letölteni a www.hamrick.com -ról az Ubuntus VueScan csomagot krómmal? "Linux (built with Ubuntu 8.10)" Kugli 0 bájt hosszan tölti le... Firefox letölti faszán...
-
kovaax
őstag
Nekem se omlott össze, csak bizonyos böngészőablakokban állt meg az élet, de azokban nagyon. Most frissült megint, kíváncsi vagyok, hogy mi változott. Mondjuk a fenti problémát is csak egyszer sikerült tapasztalnom vele. Amúgy gyors és stabil.
-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nyúzom én is közben, 5-6 óra után jönnek a flashplugin elhalálozások (a sajátja hal meg, ez: /opt/google/chrome/libgcflashplayer.so), de mindig helyreállítja magát, nem tudom kiakasztani úgy, mint elsőre csinálta...

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi, várom az eredményt!

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na, ezzel hajtsd meg akkor a kuglit is, és lássuk mi lesz!

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ma frissült. Az előző verzióval nekem se volt semmi bajom. Mondjuk én minimum 4-5 órán át nyúzom a brózert, egyszerre több füllel, amíg az egyik frissül, addig a másikat olvasom, stb... Mondhatni páörjúzör vagyok.

Csak a firefox az tetű, de legalább nem akad össze magával.
-
kovaax
őstag
válasz
üzenetére
Lehet, de rendszeresen üzenget is, hogy meghalt a flash playere, meg pár óra használat után képtelen volt megjeleníteni olyan oldalakat, amik a google-analytics.com-ra hivatkoznak (közben a firefox minden további nélkül megjelenítette ezeket), aztán a google help oldalait se tudta megnyitni. Újraindítás után megint működik, kíváncsi vagyok meddig. Szal valamit nagyon elbaltáztak a linuxos verzióban a gyorsítás közben (xubuntu 10.04).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Facebook és Messenger
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest