Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Hello,
Megpróbálná valaki letölteni a www.hamrick.com -ról az Ubuntus VueScan csomagot krómmal? "Linux (built with Ubuntu 8.10)" Kugli 0 bájt hosszan tölti le... Firefox letölti faszán...
-
kovaax
őstag
Nekem se omlott össze, csak bizonyos böngészőablakokban állt meg az élet, de azokban nagyon. Most frissült megint, kíváncsi vagyok, hogy mi változott. Mondjuk a fenti problémát is csak egyszer sikerült tapasztalnom vele. Amúgy gyors és stabil.
-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nyúzom én is közben, 5-6 óra után jönnek a flashplugin elhalálozások (a sajátja hal meg, ez: /opt/google/chrome/libgcflashplayer.so), de mindig helyreállítja magát, nem tudom kiakasztani úgy, mint elsőre csinálta...

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi, várom az eredményt!

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na, ezzel hajtsd meg akkor a kuglit is, és lássuk mi lesz!

-
kovaax
őstag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Ma frissült. Az előző verzióval nekem se volt semmi bajom. Mondjuk én minimum 4-5 órán át nyúzom a brózert, egyszerre több füllel, amíg az egyik frissül, addig a másikat olvasom, stb... Mondhatni páörjúzör vagyok.

Csak a firefox az tetű, de legalább nem akad össze magával.
-
kovaax
őstag
válasz
üzenetére
Lehet, de rendszeresen üzenget is, hogy meghalt a flash playere, meg pár óra használat után képtelen volt megjeleníteni olyan oldalakat, amik a google-analytics.com-ra hivatkoznak (közben a firefox minden további nélkül megjelenítette ezeket), aztán a google help oldalait se tudta megnyitni. Újraindítás után megint működik, kíváncsi vagyok meddig. Szal valamit nagyon elbaltáztak a linuxos verzióban a gyorsítás közben (xubuntu 10.04).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 15 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:88%
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest