-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
napocska2
üzenetére
De miért törölted a Chrome-ban tárolt jelszavakat, ha még nem szinkronizáltad LastPass-szal?
Amúgy elvileg a bővítmény átveszi a Chrome alap jelszó-megjegyzős figuráját, és onnantól, hogy engedélyezed, csak a LastPass-os fiókodnál fog tárolódni a jelszó, amit ugye más géppel is tudsz szinkronizáltatni.
Nem értem, hogy kavarhatta nálad össze-vissza a jelszavakat és felhasználóneveket, nálam problémamentesen működik.
Olyan helyeken is automatikusan kiegészíti a megfelelő form-mezőket, ahol az autocomplete attribútum off-ra van állítva, ezáltal nem ajánlja fel a kód megjegyzését, és nem is egészíti ki az alapbeállításokkal (pl. a Neptun-rendszernél egyetemeknél, főiskoláknál!), viszont manuálisan be tudtam írni a LastPass-fiókomnál az oldal címét, adatait, és így már itt is felkínálja.
Szerintem nagyon hasznos kis bővítmény, érdemes használni. Elvileg biztonságosabb is az, hogy a LastPass-fiókodnál tárolod a jelszavakat, megfelelően hash-elve, stb., mint a böngésződ adatainál mindenféle biztonságos tárolás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest