Hirdetés
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kelvin
üzenetére
A chrome áruházban most volt nemrég egy nagy szanálás ennek esett áldozatul ez is, valahol írtak erről cikket is de nem találtam. Biztonsági problémák miatt volt a legtöbb törlés ha jól tudom számos adatot tovább értékesítettek a felhasználókról stb.
Csak akad még egyéb ilyen célra használható alkalmazás keresgélj, az sem kizárt ha módosítanak az adatvédelmen, adatkezelésen újra elérhető lesz.
Amúgy konkrétan jelenleg is elérhető 2 video downloader professional és egy 1 (nagyon kreatívan) video downloader pro néven futó program. -
Sonja
nagyúr
Igen, ezt tudom és épp ezt szeretném kiváltani, mivel ez nekem nagyon nem tetszik. A lényeg, hogy ha a könyvjelzősávon lévő Olvasom mappára rákattintok, akkor rögtön legyen ott egy Könyvjelző hozzáadása opció legelől. Készítettem egy képet, hogy Firefox alatt hogy van.

Egyelőre ilyen kiterjesztést nem találtam, de más fajtát igen. Talán úgy is jó lesz, ha más nem lesz.
Közben még egy valamit nem tudok megoldani! Nevezetesen azt, hogy ha az utolsó fület is becsukom, akkor ne záródjon be a Chrome. Erre találtam egy kiterjesztést, de az se az igazi, mert nem működik nálam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A blogot még nem néztem át, gyakorlati tapasztalatom még nincs, azóta nem fordult elő.