Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Hát, ezzel most mindent arra állított be, mint a másik gépemen van (pedig még le se okéztam, csak beléptem és pörgette magát), eddig csak a könyvjelzők voltak.

Viszont ezzel nem a fiókomat állítom át, csak nem a privát hanem a céges gépről?
Ránéztem a privát gépre, ott maradtak a pipák, remélem így is marad. Igaz, ott nem kívánok átváltani Minden szinkronizálásáról, Szinkronizálás beállítására. Csak remélem, hogy ha egyszer mégis váltok, akkor nem a céges gép alapján fogja kipattintani a pipákat és törölni a dolgokat!
szerk: Most kipróbáltam, kijelentkeztem, természetesen simán megnézhető a gmail fiók Chrome-ba való bejelentkezés nélkül is, és gmailezés közben/után sem jelentkezik be magától a Chrome-ba. Ezt nem nagyon értem. A Chrome-ot megnyitva rányomok a kezdő lapomon (nekem a google.hu) fent jobb oldalt a Gmailra, ezután be kell lépnem a google fiókomba, hogy megnézhessem a leveleimet, de eddig is benne voltam a Chrome-ban...

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest