- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A nap színe: a vörös
- Fotók, videók mobillal
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Hát, ezzel most mindent arra állított be, mint a másik gépemen van (pedig még le se okéztam, csak beléptem és pörgette magát), eddig csak a könyvjelzők voltak.

Viszont ezzel nem a fiókomat állítom át, csak nem a privát hanem a céges gépről?
Ránéztem a privát gépre, ott maradtak a pipák, remélem így is marad. Igaz, ott nem kívánok átváltani Minden szinkronizálásáról, Szinkronizálás beállítására. Csak remélem, hogy ha egyszer mégis váltok, akkor nem a céges gép alapján fogja kipattintani a pipákat és törölni a dolgokat!
szerk: Most kipróbáltam, kijelentkeztem, természetesen simán megnézhető a gmail fiók Chrome-ba való bejelentkezés nélkül is, és gmailezés közben/után sem jelentkezik be magától a Chrome-ba. Ezt nem nagyon értem. A Chrome-ot megnyitva rányomok a kezdő lapomon (nekem a google.hu) fent jobb oldalt a Gmailra, ezután be kell lépnem a google fiókomba, hogy megnézhessem a leveleimet, de eddig is benne voltam a Chrome-ban...

Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest