Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xpredi01
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Az az érdekes, hogy chrome-al 10-ből 3-szor, ha sikerül (mutatja a mindjárt továbbítunk üzenet, de nem történik semmi, csak kb 10 perc múlva, addig meg az egész ph lapcsaládot nem tudom elérni) Operával meg mindig egyből sikerül.
Próbáltam áttérni, de visszakullogtam a Chrome-hoz, mert még a hibáival együtt is sokkal jobbnak (ésszerűbbnek, és felhasználóbarátabbnak) tartom, mint az Operát.
-
Xpredi01
tag
Komolyan mondom kezd visszafelé fejlődni ez a Chrome.
Nálam a következő gondok vannak;
-A freeblogos oldalak betöltésekor borzalmasan elkezdi járatni a procit, és meg is fagy egy kicsit a gép
-Prohardver bejelentkezés elég gyakran nem sikerül, és ráadásul ezután 5-10 percre elérhetetlenné teszi az oldalt
-Google is vacakol néha, nem reagál semmireKét gépen is jelentkeznek ezek a hibajelenségek, egyiket egy C2D, másikat egy i3-as proci hajtja, szóval ezzel nem lehet gond... Operával nincsenek ezek a hibák.
-
Xpredi01
tag
Igen, helyre jött... Érdekes mindenképpen, mert haverom egyazon routerről simán tudott keresni (chrome-ban). Nekem addig egyszer sem volt hajlandó, csak címsorból. FF4-et én is leszedtem ma, abban meg simán keresett.
De ha az FF4-hez köze lenne, akkor abban miért keresett, és egyébként is miért jött helyre magától? 
köszi, a válaszokat!
-
Xpredi01
tag
Sziasztok,
http://www.google.hu/blank.html - ezt az oldalt hozza be szinte mindig a google.hu a találatok kilistázása helyett. Más böngészővel nincs gond. Mi lehet a hiba oka?
-
Xpredi01
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szia,
GPU gyorsítás nincs bekapcsolva, egyrészt azt sem tudom, hogy kell, másrészt intel GMA 950 gagyit biztos nem támogatja.
Kékhalál üzenetét sajnos képtelen voltam elolvasni, kb 1 másodpercig volt látható.
Memória, HDD tökéletes a tesztek szerint. Túlmelegedés sem lehetett az oka.üdv.
-
Xpredi01
tag
Srácok, nekem gyanús ez az új chrome. Ma kétszer kaptam kék halált, miközben gyorsan váltottam fület a böngészőben. Eddig nem volt ilyen egyszer sem, és valahogy az a megérzésem, hogy a chrome okozza. Valaki tapasztalt hasonlót? Hardver: N280-al szerelt netbook, a szokásos körítéssel, Xp Home-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest