Hirdetés
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Üdv!
Másnál nincs gond a Chrome+Prohardver fórum bejelentkezéssel? Ma délután megmakacsolta magát, és nem akar bejelentkezni. Kiírja, hogy sikerült bejelentkezni, és visszadob a fórumra úgy, hogy nem vagyok bejelentkezve.Egy profiltörlés esetleg megoldaná?
Köszönöm a segítséget

-
ko9
addikt
válasz
.morrowind.
üzenetére
Amúgy a Google nem csak nagy pénzt ajánlott annak aki feltöri. Gondolom azonnal alkalmaznák is

Anno volt egy olyan eset, hogy egy srác írt egy oldalt, ami akár a YouTube-ot is megdönthette volna. Oké ez túlzás de a lényeg benne van. Másnap írtak neki a Twitterére Google-től, hogy alkalmaznák a cégnél
-
ko9
addikt
válasz
koshmar
üzenetére
Én Minefield-et használok, de csak a 64bit és a Greasemonkey miatt. Van egypár szkript amit használnom kell, és sajnos nem fut Chrome alatt, próbáltam...
De most hogy felnéztem pár oldalra a Chrome teszt után érezhető volt a különbség nagyon is.
Mondjuk a CISCO vizsgáimat mindig Chrome alól csinálom
-
ko9
addikt
-
ko9
addikt
Nekem akkor szóljatok, ha natív 64bites Chrome-ot találtok Win alá

-
ko9
addikt
Én most konkrétan Minefield 4.0b13pre-t használok, 64bit-est, és valahogy a szkriptek futásában pl gyorsabbnak érzem. Meg úgy kompletten az egészet...
Melyek azok a szintetikus tesztek, amik pontozzák a böngészőket? Lefuttatnám egy 32 és egy 64bites böngészőben csak úgy kíváncsiságból, hogy tényleg van-e értelme...
-
ko9
addikt
Üdv!
Tudom hogy volt már kérdés, de felteszem sztem mégegyszer:Hova lett a natív 64bites Chrome?
Ne mondja senki nekem, hogy csak Linuxra van, mert használtam anno... [http://www.chromium.org/]-on hosszú keresés után találtam meg. Lehetőség lenne rá lefordítani, de ezért nem fogok egy 3gigás Visual Studio-t telepíteni...

Valaki nem tud egy oldalt ahol fennvannak lefordítva az utolsó release-k?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), így működik. Nem tudom mi kavart be