Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • myke01

    senior tag

    Már használom egy ideje a Google Chrome-t ( továbbiakban G.C.) . Természetesen mindig a legfrissebb verziót. Nagyon jó böngészőnek tartom , bár szerintem igazából „a minden-menjen-elsõre felhasználóknak készül”. Szóval testre szabhatóság terén elég „fapadosra” sikerült . Mindig van valami bosszantó apróság ami miatt „visszakacsintok” a FF-ra, amelyik szerintem az egyik legjobban testreszabható böngésző a mai napig. (Az más lapra tartozik ,hogy a fejlesztői kicsit „elk..szúrták” a fejlesztését .)
    Ilyen apróságok A G.C.-ban pl.:
    --mindent előzményt megjegyez ,miért nem lehet ezt a funkciót kikapcsolni benne ?(manuálisan kell törölni mindent)
    --mindent le akar tölteni , sőt le is tölti ,még azt is ,amit csak megnyitni szeretnék vele, szóval olyan nincs benne ,hogy csak megnyitom a mellékletet(mindent letölt, gondolok itt az email-ek mellékleteiben kapott diavetítésekre,stb.) ( Elképzelhető ,hogy van hozzá bővítmény , de én még nem találtam meg. )Miért nem lehet csak „egyszerűen” megnyitni valamit ?
    --a "kattintott" linkeket nem jelöli meg "kis kerettel" , amit új lapon nyitsz meg a középső egér gombbal,úgyhogy amikor visszatérsz az oldalra ,akkor keresheted hol tartottál .Tudom színnel megjelöli , de ez akkor már nem praktikus ,amikor többedszerre látogatod meg ugyanazt az oldalt.
    --Ha egy linkre a középső egér gombbal (görgő) kattintok (G.C.-ban) , arra miért nem vált át rá azonnal egy új lapon ; megnyitja új lapon ,de nem vált át rá . (úgy nyitja meg ,ha közben nyomva tartom a „shift” gombot , na de ez már így „kétkezes” !)

    Gondolom bővítményekkel (kiegészíthetőkkel) orvosolhatók a problémák (TALÁN) .
    Még sorolhatnám mi nem tetszik benne , de nem teszem , mert alapvetően netezésre nem rossz böngésző a Chrome .

    A fent felsorolt „apróságokra” keresem a megoldást , ha valaki esetleg tudja .

Új hozzászólás Aktív témák