- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem volt még időm belemélyedni.
Az értesítős rész miatt komolyabban ráfeküdni a MooTools-ra gondolom elég melós lenne. A jQuery-t már viszonylag jól vágom, az nekem jobban feküdne.
Eleve meg is kellene akkor értenem az egész kódodat, de csak miután a MooTools-szal simán elboldogulok - habár az csak nem lehet már olyan nehéz...
De gondolom az idők során az értesítős rész elég komplex lett. Még azért persze meggondolom.
Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.Akkor az esetleg megoldható, hogy egy részleges verziót megnyiss Operára?

Nekem meg még szerintem sok Opera-felhasználónak (már amennyi van (mi hárman hunfatallal, Penge_4-gyel biztos használnánk
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.
Én az értesítős cuccost annyira nem hiányolom egyelőre, jól megvagyok nélküle az e-mailes értesítés miatt.
Megköszönnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.