- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem volt még időm belemélyedni.
Az értesítős rész miatt komolyabban ráfeküdni a MooTools-ra gondolom elég melós lenne. A jQuery-t már viszonylag jól vágom, az nekem jobban feküdne.
Eleve meg is kellene akkor értenem az egész kódodat, de csak miután a MooTools-szal simán elboldogulok - habár az csak nem lehet már olyan nehéz...
De gondolom az idők során az értesítős rész elég komplex lett. Még azért persze meggondolom.
Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.Akkor az esetleg megoldható, hogy egy részleges verziót megnyiss Operára?

Nekem meg még szerintem sok Opera-felhasználónak (már amennyi van (mi hárman hunfatallal, Penge_4-gyel biztos használnánk
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.
Én az értesítős cuccost annyira nem hiányolom egyelőre, jól megvagyok nélküle az e-mailes értesítés miatt.
Megköszönnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk azt még nem tudom, egész pontosan melyik részek hibádznak Opera alatt, de ahogy leírtad, meg ahogy tapasztaltam is, ott eléggé hajtépős a problémák felderítése és megoldása is.
), és aki tudna a kiegészítődről) legalábbis egy ilyen billentyűkombós cuccos elég jól jönne, és a tiédben mindegyik tökéletesen megvan, tehát akár már alkalmazható is lenne.