- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Számomra ennyi alapján egyáltalán nem egyértelmű, hogy ez a Catalysthoz köthető.

Itt viszont találtam egy AMD-s fórumot, amin erről írnak: [link]
Egyébként a 10010-es számú eseményazonosítóhoz itt is hatmilliókétszázötvenkettőezer-háromszáznégy hibalehetőséget írnak: [link].
De itt a topicban konkrétan arról beszélnek, hogy a 11.4, ill. 11.5-höz köthető, bár ott sem hoznak fel rá konkrét bizonyítékot. Az AMD Catalyst driverek topikjában nem találtam erre vonatkozó infót.Persze simán elhiszem, hogy a 11.5-höz köthető, de nem tudom, hogy a gyakorlatban ez jelent-e valami ténylegesen észlelhető bugot azontúl, hogy beírja ezt az üzenetet az eseménynaplóba.
Valaki ezt írja: "It only gets written to the events log when the system is shutdown."Arról viszont nem beszéltél, hogy te személy szerint észleltél-e valami konkrét bugot azonfelül, hogy ezt láttad az Eseménynaplóban, csak annyit írtál, hogy "bugos" - miért is? (persze az is bug, ha baromságokat ír az Eseménynaplóba (ha tényleg ez teszi), de ha más zavaró hibát nem tapasztalsz, akkor lehet, hogy annyira nem rossz a helyzet
)===
(#5362) Tibii91:
"A telepizsd és tilzsd szónál fél percre elvesztettem az eszméletem."
Ja, ennél én is kicsit megszédültem.
Majd nézd már meg Te is plíz, hogy nálad ír-e ilyesmit az Eseménynapló (Start - Futtatás - eventvwr ), mint amit w333 ír, már kíváncsi vagyok, addig nem pakolom fel, amíg ki nem derül.

Köszi!
===
Szerk.: OFF.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Lenovo Legion 9 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest