- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
eroli23
csendes tag
Lenne egy kis gondom a Google Chrome frissitésével véletletül kitöröltem az Update mappát a következö helyröl: Appdata>Local>Google és itt az update mappa, hogyan tudnám visszahozni? Anélkül nem tudom frissiteni a Chromo-mat. Már ujra raktam nem tom hányszor a Chromot de nem akar visszajönni az a mappa. Esetleg ha valaki tudna segiteni megköszönném.
Pontosabban ezt a hibát irja ki amikor a Chrome névjegyére megyek rá: A szerver frissitése nem érhető el (hiba: 3)
Az volt az egyik hiba a másik az hogy Youtubon amikor nézek egy videot akkor nem mutatja a videot fekete kép van és amikor oda ráviszem az egeremet ahol a videokép van akkor ott marad az egér mutato befagyva ja és allul ahol a perceket mutatja végighuzom ott is az egeret és a percek is ott maradnak befagyva. Az about:plugins-ba már néztem hogy mit tehetek hát mindent megprobáltam raktam flash playert is az Adobe honlapjárol, kikapcsoltam a Chrome alap flash playerét de semmi.
Ez a kettö kritikus hiba ami bánt engem. Ha valaki tudna segiteni nagyon hálás lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- XPEnology
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest