- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sziasztok, akadt egy kis gondom, a chome frissült nemrég, és az eddig huszonenéve működő megoldás ment a levesbe, ülök a gépnél, és a jobb alsó sarokban megy egy vlc stream az épp nekem tetsző tv műsorral, van egy linuxos műholdvevőm, aminek a webes felületén nézem a műsorújságot, kattintok, letölt a böngésző egy m3u fájlt, amit nyit a vlc.
Tökéletesen működött idáig, nemrég rákezdte, hogy próbálkozik megnyitni, de természetesen nem sikerül, csak egy ilyen képet kapok:
Pár napja egy komplett újratelepítés volt, a hiba maradt, szóval ezt ki lehet kapcsolni? Átnéztem minden beállítást, én semmit se találtam.
Firefox mellette megnyitva tökéletesen teszi a dolgát, rányomok a gombra, letölti, vlc indítja.További furcsaság, hogy van egy syno nasom, aminek a webes felülete pár napja belassult, akad, a ff-on ez is tökéletesen pörög, ahogy a chrome-on eddig ment, szóval a chrome- mal lesz valami. Nem állítottam semmit, nem raktam fel új kiegészítőt, minden hardver a helyén, csak ez a két apróság van ami változott.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 14 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest