- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Az alábbi gondom lenne:
Ha nyomok egy új lap létrehozását, aminek következtében megnyílik egy új lap
a google keresővel, és beírok egy tetszőleges szót, amire keresni akarok, majd nyomok egy entert, akkor bead egy nagy büdös semmit, felül a címsorban meg ez jön:
https://www.google.hu/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1PQCZ_huHU694HU704&ion=1&espv=2&ie=UTF-8
Ugyan úgy ott marad a google kereső az oldalon, majd ha beírom még1x akkor már dobja a találatot.
Nem tudom, hogy telepítettem-e valami bővítményt, ami ezt a zavart okozza, vagy esetleg bekaptam egy vírust? Soha nem volt még vírusom tudomásom szerint.
Magyarul mindenre 2x kell rákeresnem, mire el is kezd keresni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a google keresővel, és beírok egy tetszőleges szót, amire keresni akarok, majd nyomok egy entert, akkor bead egy nagy büdös semmit, felül a címsorban meg ez jön: