Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Srácok, csak nekem van olyan érzésem, hogy a Chrome hónapról hónapra egyre lassabb és egyre gyakrabban fagy?
Már nincs olyan nap, hogy ne fagyna le legalább egyszer-kétszer. Akár az itthoni gépemről netezek, akár valamelyik munkahelyiről. 2-4GB RAM és XP/Win7 van mögöttük, és egyszerre max. 10 alatti fül van megnyitva, az egyik mh-i gépet leszámítva semmilyen komolyabb memóriaigénylő alkalmazás nem fut a böngésző mellett. Igaz, jellemzően be vagyok jelentkezve a Gmail-be, van, hogy kettőbe is egyszerre, de hogy mellette egy hosszabb Díványos cikknél pl. az előbb miért lassult be marhára (2 másodperc várakozás Page Down gombnyomásonként (miközben az oldal már rég teljesen be volt töltve, csak a hozzászólásokat olvasgattam) és 80% a kihasználatlan CPU kapacitás, és egy víruskeresőn kívül semmi nem fut a háttérben), majd omlott össze, azt el sem tudom képzelni. De folyton ez van, nem egyedi az eset.
Már böngészőváltáson töröm a fejem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest