Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
Srácok, csak nekem van olyan érzésem, hogy a Chrome hónapról hónapra egyre lassabb és egyre gyakrabban fagy?
Már nincs olyan nap, hogy ne fagyna le legalább egyszer-kétszer. Akár az itthoni gépemről netezek, akár valamelyik munkahelyiről. 2-4GB RAM és XP/Win7 van mögöttük, és egyszerre max. 10 alatti fül van megnyitva, az egyik mh-i gépet leszámítva semmilyen komolyabb memóriaigénylő alkalmazás nem fut a böngésző mellett. Igaz, jellemzően be vagyok jelentkezve a Gmail-be, van, hogy kettőbe is egyszerre, de hogy mellette egy hosszabb Díványos cikknél pl. az előbb miért lassult be marhára (2 másodperc várakozás Page Down gombnyomásonként (miközben az oldal már rég teljesen be volt töltve, csak a hozzászólásokat olvasgattam) és 80% a kihasználatlan CPU kapacitás, és egy víruskeresőn kívül semmi nem fut a háttérben), majd omlott össze, azt el sem tudom képzelni. De folyton ez van, nem egyedi az eset.
Már böngészőváltáson töröm a fejem...
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest