Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na, jó, akkor elmondom még egyszer a magamét:
A Chrome nem független a környezetétől, főleg az oprendszertől.
Nekem is voltak vele problémáim, de kb. egy hete üzemeltem be ezt a mini PC-t, amelyre minden alkalmazást, és az oprendszert is természetesen, az alapoktól raktam fel, mindegyikből a legújabb verziót. Arra is ügyeltem, hogy az oprendszer után mindjárt a hardverek illesztőprogramjai következzenek, majd az alap alkalmazások (böngésző, Office stb.), majd újabb Windows frissítési menet, és mindenféle bővítményt csak ezt követően telepítettem a böngésző alá, meg az Office alá is (vannak olyanjaim is).
Lekopogom: a Chrome is, meg minden egyéb is egyelőre nagyon jól működik nálam.Ami még érdekes: mivel merevlemezeket csereberéltem, a notebookomra is újra kellett raknom mindent. Nos, meglepődtem, hogy a fél éve már nem működő, meghibásodottnak hitt DVD-íróm megint életre kelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest