Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android Autót minden mobilra!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé tanácstalan vagyok egy problémával kapcsolatban, ami a Facebook bejelentkezési oldal betöltésekor jelentkezik: a Chrome lefagy, illetve inkább az egész gép, winchester pörög, egeret hiába mozgatom nem reagál, majd pár másodperc múlva megy tovább minden. Két gépünkön is csinálta ezt egy időben, aztán mindkettőn jó lett. Most az enyémet újratelepítettem és a probléma ismét előjött.
A rendszer Windows 7 Home Premium 64 bit, legújabb Chrome. Kipróbáltam sok mindent, gyanakodtam tűzfal, vírusirtó összeakadásra a Chrome-mal hiszen mindkét gépen ugyanaz futott (CIS), de a kikapcsolásuk sem oldotta meg a problémát, illetve most az én gépemre Norton AV került Windows fallal és a hiba ugyanúgy fennáll.
Az én gépem adatai itt megnézhetőek: [link] Az otthoni egy Toshiba, fogalmam sincs fejből milyen típus, de hardverileg nem sokkal gyengébb (elvileg, gyakorlatilag egy kínai hulladék Toshiba felirattal de ezt most hagyjuk
)Van bárkinek ilyen tapasztalata, tudtok bármilyen megoldást? (Gondolok még arra hogy Windows Update javíthatott valamit, azért szűnt meg korábban egy idő után a dolog, viszont most a gépemen nincs még fent minden frissítés és ezért jöhetett elő újra. Lehet meg kellene várnom hogy teljesen up-to-date legyen a rendszer aztán ha a gond fennáll akkor tovább keresgélni)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)