Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Eléggé tanácstalan vagyok egy problémával kapcsolatban, ami a Facebook bejelentkezési oldal betöltésekor jelentkezik: a Chrome lefagy, illetve inkább az egész gép, winchester pörög, egeret hiába mozgatom nem reagál, majd pár másodperc múlva megy tovább minden. Két gépünkön is csinálta ezt egy időben, aztán mindkettőn jó lett. Most az enyémet újratelepítettem és a probléma ismét előjött.
A rendszer Windows 7 Home Premium 64 bit, legújabb Chrome. Kipróbáltam sok mindent, gyanakodtam tűzfal, vírusirtó összeakadásra a Chrome-mal hiszen mindkét gépen ugyanaz futott (CIS), de a kikapcsolásuk sem oldotta meg a problémát, illetve most az én gépemre Norton AV került Windows fallal és a hiba ugyanúgy fennáll.
Az én gépem adatai itt megnézhetőek: [link] Az otthoni egy Toshiba, fogalmam sincs fejből milyen típus, de hardverileg nem sokkal gyengébb (elvileg, gyakorlatilag egy kínai hulladék Toshiba felirattal de ezt most hagyjuk
)Van bárkinek ilyen tapasztalata, tudtok bármilyen megoldást? (Gondolok még arra hogy Windows Update javíthatott valamit, azért szűnt meg korábban egy idő után a dolog, viszont most a gépemen nincs még fent minden frissítés és ezért jöhetett elő újra. Lehet meg kellene várnom hogy teljesen up-to-date legyen a rendszer aztán ha a gond fennáll akkor tovább keresgélni)
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Arc Raiders
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Egér RGB!!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)