- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én azt gyűlölöm ebben a Hangouts-szarságban, hogy cseten nem lehet láthatatlannak maradni, ahogy régen.
https://support.google.com/chat/answer/162730?hl=en
"When chatting with someone who is using Hangouts, please keep in mind that the Hangouts app doesn't support invisibility. When you set your Google Chat status to invisible, Hangouts users will see your profile picture without a green bar underneath, indicating that you may be idle on your computer. Learn more"Miért hoznak ilyen idióta gyökér döntéseket mostanában a Google-nél?
Könyörgöm, ami évek óta jó volt, azt miért nem lehet úgy hagyni?! Miért kell valamit önkényesen kiszedni?
Nyilván visszatértem egyből a régire. Egy-két spanommal van, hogy láthatatlanul akarunk csetelgetni, mert épp nem akarom, hogy mások cseszegessenek, csak ő tudjon róla, hogy valójában online vagyok. Most ezt a lehetőséget ugyan miért kellett megszüntetni? Az a feltételezés, hogy majd akkor többet fogom használni?Na jó, bocs, abbahagytam, ez mind költői kérdés volt természetesen, de az ilyenek felb@sznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Könyörgöm, ami évek óta jó volt, azt miért nem lehet úgy hagyni?! Miért kell valamit önkényesen kiszedni?