- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Üdv!
Van arra valami automatizált megoldás, hogy rájöjjek melyik tab "eszi" a hálózatot?
Kb 10 megás netünk van, ennek ellenére Win8 feladatkezelőjének Performance fülén folyamatosan fél megás letöltést mutat, és bizony tetű lassan jön be minden. Ha lebontom processekre az erőforrásokat, akkor látszik, hogy a Chrome meg is eszi ezt a fél megát, és a többieknek nem jut (az egy jó kérdés, miért fél mega a max, a 20*a helyett, de még ez is több lenne a semminél)BTW betippeltem a twitch.tv-t, bezártam a fület és nolám, máris 0 a hálózat használata
(pont ezt az egyesével bezárást szerettem volna elkerülni)De azért pusztán tudományos megfontolásból: van erre valami lehetőség? Hogy tabokra lássam lebontva, melyik mit eszik?
Köszi!
Szerk.: Csak hogy megmutassam szenvedésem forrását
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(pont ezt az egyesével bezárást szerettem volna elkerülni)