- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Igen, ez a legnagyobb probléma és egyszerűen nevetségesnek tartom (nem csak én), hogy létezhet 2013-ban olyan böngésző ami erre sem képes. Ez még az IE6-ban is alapfunkció volt. (De szerintem még az IE5-ben vagy az IE4-ben is).
A letöltések mappa azért van, hogy rendezetten, strukturáltan tároljam azon letöltéseimet, amikről még nem döntöttem el, hogy meddig lesz rá szükségem, egyáltalán lesz-e vagy törlöm. Nem azért, hogy oda okádja be a böngésző a .torrent fájloktól kezdve a mindenféle dokumentumokon át mindent. Még azokat a szöveges fájlokat(!) vagy képfájlokat(!) is, amiket csak amiatt képtelen megnyitni, mert a .htaccess máshogyan van konfigurálva és nincs lehetőségem MIME type-ot szerkeszteni.
Értem én, hogy minimalizmus, de arra egyszerűen nincs mentség, hogy még egy profilban lévő megfelelő fájlt szerkesztve sem enged egy szoftver ilyen jellegű konfigurációkat. Azt én butaböngészőnek hívom, nem minimalistának és letisztultnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lightyear - befektetési app
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest