- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz Mikulásbá #12552 üzenetére
Koszi szepen!
Erre bejott egy par oldal. Tanulmanyozom oket.
Mindenesetre a virusirto programomnak /AVG/ a szeme se rebbent!
De a *rendszervisszaallitas* egyszerubbnek tunik.Eloszor ezt probalom meg.verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
xcds
őstag
Mostanában elég sokat gondolkodik az oldalak betöltésénél a chrome. Nálatok is így van? Már kezd idegesíteni.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez normális,hogy ennyi feladatot futtat a Chrome?
Csak a Speed Dial 2 valamint az Image Downloader,Facebook Notifications bővítmények vannak telepítve!Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
anonymus89
addikt
Srácok ha másnap bekapcsolom a gépet miért nem fogad úgy, ahogy tegnap ott hagytam?
(már nem egyszer fordult ez elő...)
u.i: folytatás ott, ahol abbahagytam be van állítva[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Letöltöttem az Offline Gmail bővítményt meg a Mail Controlt fel is telepítettem, elindult, jól is futott, de voltam olyan hülye, hogy egyszer rányomtam, hogy Chrome háttérben való futásánál kivettem a pipát. Azóta eltűnt az értesítési sorból és nem frissít. Hogyan tudnám azt visszavarázsolni?
Köszi a segítséget előre is.
iPhone 5S
-
törölt tag
Frissítés érkezett:
Verzió: 23.0.1271.95 m -
anonymus89
addikt
válasz SziberTomi #12563 üzenetére
Szia,
szerintem Beállítások/Eszközök/Bővítmények alatt.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
SziberTomi
tag
Szia. Máshol, de végül megtaláltam. Beállítás ---> Speciális beállítások ---> Chrome bővítmények futtatása a háttérben pipa
iPhone 5S
-
RpPRO
őstag
Van, aki a flash pluginen kívül mást is használ? Még nem találtam okot (internetes oldalt) arra, h bármi más fusson.Én mindent letiltottam kivéve a system flesst (pepperflash is ment a lecsóba).
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
Orlin
addikt
Hello!
Aki használ Sped Dial 2 segítsen pls!
Nem lehet vhogy a dial-ok között a távolságot növelni?Régebben mintha lett volna ilyen
thxLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
-
Orlin
addikt
Nem úgy gondoltam
Pl néha mikor új lapot nyitok nem szépen sorban vannak az ablakok egymás mellett hanem 2 oszlopban egymás alatt és van ami már nem is fér be ha mondjuk 12 oldal van beállítva.
Írták többen is ezt a hibát a bővítmény oldalán...LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
degu
senior tag
válasz Mikulásbá #12552 üzenetére
Hat a *rendszer visszaallitassal* meg sem kiserleteztem,mert -emlekezetem szerint- akkor csinal az aktualis beallitasokrol egy bazi nagy,es felesleges mentest.
Viszint letoltottem a Revo Uninstaller Pro-t,ami az igeretek szerint letorol minden szemetet.
Molyolt vele par orat de vegul...gyorsabb lett a gep,es iszonyu sok szemetet letorolt!
Most tesztelem,hogy a maradek Babylont is eltavolitotta -e./A *beallitasok-eszkozkezelo-bovitmenyek tiltasanal elozoleg kivettem minden pipat,de...lesz*rta!/
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
norbi0604
aktív tag
Chrome-ban be tudom állítani, hogy minden oldalt (globálisa) egy meghatározott nagyítási értéken, pl.125% jelenítsen meg? Mint mondjuk ez IE-ben is van ilyen funkció. Előre is köszi.
-
Orlin
addikt
Más is tapasztalja a következőt!
Ha pl nyitva van egy oldal és azon belül a középső egér gombbal megnyitom még több részét és fent rámegyek az újonnan megnyitott oldalra pár másodpercre egy egy fehér "villanás" van
Elég zavaró!
Most figyeltem fel rá,de lehet eddig is így volt...
Rem. érthetően írtam lePontosítok minden oldal megnyitása előtt mintha egy üres lap lenne és utána megy az adott linkre.
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
őstag
De jóó, linux alatt is működik a könyvjelző eszköztáron lévő mappáim automatikus legördítése, ha lenyitok egyet, majd átmegyek egy másikra a kurzorral Eddig csak win alatt működött.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Miért van az, hogy a Chrome mostanában nem enged belépne a gmailre...? Átirányítási körbe kerül, és csak akkor nyugszik meg, ha törlöm a cookiekat. Van erre valami megoldás ?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #12562 üzenetére
Tehát senkinek sem tud érdemi infóval szolgálni, hogy miért tűnnek el az oldalak következő indításnál Chrome-ben???
-
hfrankee
senior tag
Hali!
Van EZ a problémám amivel nem tudok mit kezdeni,tehát úgy döntöttem,újra rakom a chrome-ot. Miként tudom legalább a könyvjelzőket lementeni? Chrome backup progival nem mentem semmire.
Kösz és üdv -
spammer
veterán
válasz hfrankee #12586 üzenetére
ctrl + shift + o
Rendezés menü, exportálás html formátumban.
Ha bejelentkezel google fiókba, akkor szinkronizálni tudod a dolgaidat, ha fontosak. Bár ha valami meglévő Chrome-os dolog okozza a hibát, akkor jobb a tiszta telepítés.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
akyyy
senior tag
#12524 -erre nem tud senki megoldást?
-
RpPRO
őstag
Van olyasmi extension, ami automatikusan törli az általam beállított tartalmakat (leginkább a temp cache-re gondolok) kilépéskor?
Végülis google barátom (Click&Clean), 10 mp volt, bocsi.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
senior tag
Sziasztok!
Egy régebbről fennálló problémával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Amikor rákattintok egy képre, az előtérbe kerül egy szürkés háttérrel. A kép is egy szürkés bevonatot kap, alig látszik.
Rákattintva még egyszer, megjelenik rendesen, de az esetek nagy százalékában visszaáll az eredeti weblapra.
Így sokszor csak úgy tudom megnézni az adott képet rendesen, ha egy másik oldalra nyitom meg.
Ugyan ez a helyzet a Youtube-on. Csak rosszabb. A videó előtérbe kerül, szürkés, halvány. Rákattintva leáll a lejátszás. -
laszlohu
addikt
válasz pocokxx #12592 üzenetére
Url - be :
chrome://chrome/settings/content
majd a sütik(cookie) beállításánál mi van?
ha be van pipálva, pl ez :
Harmadik féltől származó cookie-k és webhelyadatok tiltása
akkor szedd ki a pipát,
Nálam ennél van a pont egyedül:
Helyi adatok mentésének engedélyezése (javasolt)
Esetleg a kivételeket is meg lehet nézni.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz laszlohu #12593 üzenetére
Úgy van beállítva, ahogy mondtad, és mégis... Másik gépen gond nélkül be tudok jelentkezni ugyanazokkal a beállításokkal. (Mert gondolom ugyanaz a beállítás, ha bejelentkezek a Chromeba.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
cog777
senior tag
Nektek mekkora a Chrome memoria foglalasa huzamosabb hasznalat utan?
Ha kb 1 het utan (mivel mindig altatom a gepet) bezarok minden fulet, hagyok 1 ureset akkor a memoria foglalas uresen 800 MB! Ha ujrainditom akkor csak 300 MB. Erdekes. Azt eszrevettem hogy az Avast webrep modulja is hajlamos sok memoriat enni. Az is evett a vegen 1 GB-ot.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
félisten
-
cog777
senior tag
válasz FoxiestFox #12596 üzenetére
Ja.. most 4GB van a gepben, de meg 4 lesz beleteve. Szinte hasznalhatatlan egy ido utan.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
félisten
-
cog777
senior tag
válasz FoxiestFox #12599 üzenetére
Ez nem veletlenul a "hatterben futas" ? (Continue running background apps when Google Chrome is closed)
Vagy az update?HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest