- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz
hengelhof #21550 üzenetére
Na erre én is kíváncsi lennék. Gondolom SSL certificate után nyavajog, amit énis rühellek és még nem találtam rá megoldást, hogy hogyan lehetne kigyomlálni a chromeból. SSL certificate-et próbálj csinálni és az majd jól titkosítja/crypt-eli a kapcsolatot közted és a szerver között és akkor majd nem nyavajog.
-
törölt tag
válasz
hengelhof #19090 üzenetére
Stabil, így próbáld: http://prohardver.hu/tema/google_chrome/hsz_19044-19044.html
-
-
spiritex
veterán
válasz
hengelhof #13485 üzenetére
Innen tudod letölteni. Ez a hely egyébként nagyon hasznos, mert már régi Skype-ot is le kellett egyszer töltenem.
A tilltást pedig én két helyen is elvégeztem, egyrészt az Options / Content settings / Disable individual plug-ins alatt, másrészt a CCleaner autostart tiltó részénél a Google update-re (ezt meg lehet csinálni cmd prompt alatt az msconfig-ban is, a Startup fülön).
Ja és igen, előtte uninstall, máskülönben el sem indul a telepítés. -
TRob1
veterán
válasz
hengelhof #13482 üzenetére
Nah, öcsém pont most mesélte, hogy nála is gebasz van vele.
Nem engedi bejelentkezni, vnmi olyan szöveggel, hogy már be van jelentkezve ezen a gépen. Közben persze ott a jobb felső sarokban hogy bejelentkezés, meg ugye nincsenek meg a jelszavak, könyvjelzők ...Ha nálam bármi probléma lesz, én rögtön visszaállok IE-re, sosem volt vele gondom, csak a google acc szinkron miatt jöttem át anno Chrome-ra (meg az adblock miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest