- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Mint írtam a HTML5 mód "kipróbálása" megoldotta a problémát.
1x... Aztán már nem volt jó. Utána engedélyeztem a "Nem teljes képernyős egérzárolás letiltása"-t.Nos már semmi egérrel kiadott utasításra sem reagál a böngésző. Indítani/megállítani a filmet csak Space-szel lehet. Minőséget, képméretet változtatni ohne...
Ha újra engedélyezem a HTML5 mód-ot ideig óráig működik... A fene se érti.
Ha kilépek YouTube-ból, újraindítom és le akarok valamit játszani, minden kezdődik elölről.Nem hiszem, hogy bővítmény hiba lenne, alig pár beépülőt használok.
-
laszlohu
addikt
Ha akadozik, kapcsoldd ki a hardware acceleration - t a flash playerben.
Ma jobban utánanéztem a korábbi problémámnak a memóriás dolog.
Sok esetben előjöhet, de én kettőre gyanakszom, ami nálam van,
vagy túl kevés neki az 1 GB ram,
a másik , ha egy e-mail érkezik ismeretlen feladótól, akkor is a fenti memória hibával elszáll, legalábbis ezt olvastam a microsoft honlapján. -
RpPRO
őstag
-
RpPRO
őstag
Update: 10.0.648.127-tel atleptem a 10K-t peacekeeperben (juhuuu
), de nem volt webgl. Felraktam legfrissebb 11.0.696.0-at, 9700 korulre visszaesett peacekkeper es VAN webgl-em ismet, html5 test ismet 293. Ehhh?
Kerdes: nem birom ravenni, h belepo oldalaknal az e-mail cime(i)met megjegyezze, a ma uninstall/install ota. Hogy javitsam meg?
-
koshmar
veterán
Igen, bár az újabb verziók nem hiszem, hogy ennél gyorsabbak lehetnek.
A jelenlegi legfrissebb a 11.0.681.0, de én nem érzek változást pl. a 678-hoz képest.Szerk.: Nem ismertek valami olyan témát Google Chrome-hoz, ami nem a fülek meg a háttér színét változtatja meg, hanem a vissza- és előre nyilak formáját, a kis házikóét...stb.
FF-hoz van millió és egy, de Chrome-hoz nekem még nem sikerült találni. -
Pá
addikt
Újratelepítettem a windowst (részben emiatt), de teljesen szűz rendszeren és legújabb VGA driverrel is, továbbra is ezt csinálja...
Amúgy én is az ATI driverre gyanakszom, mert a youtubeos fagyás után egyéb VGA funkciók is beszarnak. Át is mentem vele az ATI topicba, de gondoltam azért itt is megemlítem, hátha van valakinek valami ötlete.
-
RpPRO
őstag
Hetvegen feltoltam a fenti linken betanak nevezett Google Chrome 11.0.672.2 verziot. Elotte az utso verzio volt fent (Google Chrome 10.0.648.82 Beta).
Asszony laptopjan igen nagyot ugrott a peacekeeper teszt (kb 2700-rol 4200 korulre, ha jol emlekszem), elobb jatszottam el a sajat gepemmel is, jo 700 pontot gyorsult, lassan meglesz a 10e e-penis pont.
Egy erdekes cikk elolvasasa utan neztem egy html5 tesztet. A szam szepen novekszik az ujabb verziokkal, ezzel epp 293.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy "nem jó a könyvjelzősáv". A speed dial egy nagyon jó kényelmi funkció, nagyobb, átláthatóbb felületen, előnézeti képpel vagy saját ikonnal látod a linkjeidet. Ha új fület nyitsz, amúgy is megjelenik az új fülnek a lapja, ami alapértelmezett módban a Chrome-nál a history-ban legutóbb látogatott oldalakat mutatja, és ezeket lehet a kis rajzszöggel rögzíteni, ha épp azokat kínálja fel, amiket szeretnél...de általában nem így van, nem egy könnyen testreszabható linkfelület, ehhez már extension kell. Nem kell bogarászni a könyvjelzősávon. Nem rossz a könyvjelzősáv, de ugye ahány felhasználó, annyi szokás - és ez egy tök könnyen megvalósítható dolog, miért ne lehetne belepakolni ezt a funkciót is (Opera se lesz ettől lassabb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest