- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Munkahelyi gépemen belassult a Chrome (otthonin nem tapasztalom ezeket) és ha külső alkalmazásból kattintok egy linkre pl Outlook-ból, akkor sokáig molyol, és van hogy be sem jön, vagy addig nem indul el az oldal amíg egy másik lapon be nem töltök egy másik oldalt.
Explorerrel teljesen jól indul...
Kitöröltem az összes előzményt mindenestül... de nem segített
Leszedtem a chrome-ot és újratettem, de ettől sem lett jó. Biztos valamit nem felejtett el...
(pedig a users\felhasználónév\...-ből is töröltem a maradványokat)Tud valaki javasolni valamit amivel újra normálissá varázsolhatom a Chrome-omat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nyomtató topik
- HBO Max
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Ez vár ránk a Star Trek: Voyager - Across the Unknown-ban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest